CAMPANIE PE SPINAREA BOLNAVILOR DE CORONAVIRUS – Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a plimbat candidatul PNL la Primaria Baia Mare pe la un spital dedicat pacientilor COVID-19 (Galerie foto)

1254
vaccin covid

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru (foto 1), continua sa ne surprinda neplacut. Zilele trecute, el a fost surprins facand campanie electorala pentru un coleg din PNL chiar la un spital dedicat bolnavilor de coronavirus.

Este vorba despre Spitalul de boli infectioase si psihiatrie din Baia Mare, aflat in prima linie a spitalelor COVID-19. Site-ul local eMaramures.ro a dezvaluit ca acum cateva zile, Tataru l-a plimbat pe omul de afaceri Mircea Cirt (candidatul PNL la Primaria Baia Mare) la unitatea sanitara mentionata, acesta din urma parcandu-si masina chiar pe un loc destinat ambulantelor (foto 2).

Subliniem ciudatenia situatiei, dat fiind faptul ca Mircea Cirt nu este nici medic, nici decident in legatura cu pandemia COVID-19. Singura varianta plauzibila este ca defilarea lui Cirt pe la Spitalul de boli infectioase si psihiatrie din Baia Mare este o mutare strict electorala.

Amintim ca tot eMaramures.ro, precum si alte portaluri ale presei locale, au dezvaluit cum sotia lui Mircea Cirt, Adriana, a comandat pe un grup de WhatsApp atacuri de „gherila” impotriva celui care ii contracandideaza sotul – respectiv actualul primar, Catalin Chereches, sustinut de PSD. Mai exact, Adriana Cirt a dat ordin ca asfaltarile facute de Chereches sa fie filmate si prezentate drept pomeni de campanie. Problema este ca, dupa cate se pare, respectiva „gherila” (cuvantul ii apartine Adrianei Cirt) ar fi alcatuita inclusiv din elevi minori (click aici pentru a citi).

* Cititi aici intreaga dezvaluire facuta de eMaramures.ro despre vizita lui Cirt la spitalul din Baia Mare

1 comentariu la “CAMPANIE PE SPINAREA BOLNAVILOR DE CORONAVIRUS – Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a plimbat candidatul PNL la Primaria Baia Mare pe la un spital dedicat pacientilor COVID-19 (Galerie foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole