BUGETUL ROMANIEI PE 2021 – Propus premier, Citu imparte banii si recunoaste ca nu stie ce va fi

1098

Ministrul de Finante Florin Citu, propunerea de pana acum a PNL pentru postul de premier, dar care ar putea fi retras, sau sa se retraga, asa cum s-a mai intamplat, lucreaza la bugetul pentru 2021.

Citu s-a apucat sa imparta banii pe actuala structura, cu 16 ministere, desi sunt semne ca numarul de ministere ar putea creste.

Citu recunoaste acest lucru, ca s-a apucat sa imparta banii fara sa stie ce o sa fie si cum o sa arate organigrama in urma impartelii politice.

Actualul ministru de Finante, care ar putea sa nu mai prinda un nou scaun in viitorul Guvern, sustine intr-un mesaj pe Facebook ca romanii nu au motive de ingrijoarre in ceea ce priveste situatia financiara a tarii, si spune ca a asigurat finantarea pentru primele luni din 2021.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

“Am vazut in spatiul public in ultima vreme foarte multa ingrijorare in ceea ce priveste situatia financiara a Romaniei. Nu exista nicio problema. Am asigurat finantarea pentru primele 4-5 luni din anul viitor. Nu exista vreo problema pentru investitii, chetuieli in sanatate, salarii, pensii.

In ministerul de Finante am inceput sa lucram la bugetul pentru 2021. E adevarat, lucram pe structura actualui minister, cu 16 ministere, dar o sa fie usor de ajustat daca prin negociere politica se va ajunge la o alta structura”.

Vedeti aici video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole