BUCURESTIUL INGHETAT – Ce se intampla dupa ce s-a cerut demiterea sefului Termoenergetica. Nicusor Dan n-a raspuns public, bucurestenii, fara caldura si apa calda (Document)

1412
deputatul USR Nicusor Dan rade

Bucurestiul continua sa fie un dezastru sub conducerea lui Nicusor Dan. PSD a cerut public demiterea sefului Termoenergetica, Gabriel Cretu, avand in vedere ca oamenii tremura in case, (click aici pentru a citi), insa primarul ales tace.

Multi dintre locuitorii Capitalei nu au caldura, altii nici apa calda, insa primarul ales a iesit pe strazi luni seara, lucru care i-a mirat pe multi, avand in vedere ca este scump la vedere, si le-a transmis bucurestenilor ca in aceasta iarna o sa fie putin mai bine ca iarna precedenta. Intre timp, bucurestenii ingheata de frig in casa si se spala la ligean.

Jale in Bucurestiul lui Nicusor

Termoenergetica condusa de Gabriel Cretu a facut un nou anunt marti, 26 octombrie 2021, cu privire la zonele din Bucuresti in care agentul termic lipseste, sau este „deficitar”(click aici pentru a citi). Si nu sunt putini bucuresteni care nu au agent termic.

Insa, dupa cum arata lucrurile, spalatul la lighean, centrala proprie si caloriferul electric par ca o sa ramana in CV-ul lui Nicusor Dan cand o sa termine mandatul.

1 comentariu la “BUCURESTIUL INGHETAT – Ce se intampla dupa ce s-a cerut demiterea sefului Termoenergetica. Nicusor Dan n-a raspuns public, bucurestenii, fara caldura si apa calda (Document)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole