BUCURESTENII L-AU VOTAT PE NICUSOR DAN – Bolnavii de la Matei Bals conectati la oxigen, lasati in frig

1546

Primarul Capitalei Nicusor Dan a fost votat de bucuresteni urmare a promisiunilor electorale facute, printre care apa calda si caldura, insa se pare ca acesta a inceput cu stangul, iar promisiunile se vor mai lasa asteptate.

Myrela Robu, contabil la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a scris pe pagina sa de Facebook despre situatia de la Spitalul Matei Bals, informeaza alephnews.ro.

Myrela Robu spune ca s-a oprit caldura in spital, iar acest lucru ii afecteaza pe cei intr-o stare grava, conectati la oxigen, care nu au voie sa stea in frig:

STRIGAT DE AJUTOR ADRESAT RADET-ULUI : La spitalul Matei Bals s-a oprit caldura,sunt bolnavi grav bolnavi conectati la oxigen,bolnavi ce nu au voie sa stea in frig.
Sa ii ajute cineva !!!
Li s-a dat pilote dar ei sunt semiconstienti nu realizeaza cand se dezvelesc!
Li s-a spus ca va dura 2-3 zile, nu se poate sa ii lasati in frig”.

Ministerul Sanatatii condus de Nelu Tataru, ministru PNL, partid sustinut si de Nicusor Dan, spune insa nonsalant ca reprezentantii insitutului au primit o instiintare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala ca intre orele 09:00-24:00, va fi intrerupta alimentarea cu agent termic (caldura si apa calda) din cauza unor avarii.

In tot acest timp, pacientii grav bolnavi aflati pe oxigen, sunt tinuti in frig.

Romania normala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole