BOMBA LA PRIMARIA SECTORULUI 3, IN PRAG DE ALEGERI – Primarul Robert Negoita, schimbat din functie: “Consiliul Local va lua in calcul un interimat”

2095
Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta ca primarul Sectorului 3 Robert Negoita si-a pierdut mandatul

Bomba la Primaria Sectorului 3, inainte de alegerile locale. Primarul Sectorului 3 Robert Negoita ar putea fi schimbat din functie, urmand ca in locul sau sa fie numit un interimar. Anuntul a fost facut luni, 31 august 2020, de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu (foto dreapta), candidatul PSD la Primaria Sectorului 3.

Robert Negoita este, incepand de astazi, musafir in primaria Sectorului 3”, a precizat Aurelian Badulescu. Motivul: Robert Negoita si-a pierdut mandatul in momentul in care a decis sa candideze din partea unui alt partid, si nu din partea PSD, formatiune cu care a castigat alegerile trecute. Asta intrucat, asa cum se stie, un primar isi pierde mandatul daca in timpul exercitarii acestuia schimba partidul. Or, Robert Negoita si-a dat demisia din PSD, s-a inscris intr-un partid nou format (Bucuresti 2020), candidand din partea acestuia din urma.

Iata anuntul facut pe Facebook de candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu:

Robert Negoita este, incepand de astazi, musafir in primaria Sectorului 3.

Astazi am participat la sedinta tinuta de primarul general, Gabriela Firea, in legatura cu inceperea noului an scolar.

Este o situatie atipica si se impun masuri speciale pentru protectia elevilor si a cadrelor didactice.

In Sectorul 3 este o situatie speciala. Robert Negoita nu mai este primarul in functie al sectorului deoarece si-a depus candidatura din partea altui partid iar, conform legii, acesta nu-si poate finaliza mandatul. Astazi, Consiliul Local al Sectorului 3 va lua in calcul un interimat.

Dincolo de problema creata de Robert Negoita, copiii si profesorii din Sectorul 3 nu trebuie sa sufere. Astfel, in calitate de viceprimar al Capitalei am discutat cu directorii de scoli si le-am pus la dispozitie, din stocul de rezerva, masti de protectie si dezinfectat atat pentru elevi cat si pentru profesori.

Aparent, ‘99% munca 1% politica’ este doar un slogan”.

1 comentariu la “BOMBA LA PRIMARIA SECTORULUI 3, IN PRAG DE ALEGERI – Primarul Robert Negoita, schimbat din functie: “Consiliul Local va lua in calcul un interimat”

  1. Subaprecieze hotărârea de al îndepărta pe Robert Negoita de la primăria sect 3 .cand l-am votat nu am votat partidul ci omul care a schimbat mult sectorul.asa cand voi vota la primăria capitalei ,nu ma voi gândi la partid ci la omul gospodar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole