BILANTUL LUI NICUSOR DAN LA O LUNA DE MANDAT – Primarul Dreptei Unite, spulberat:“Praful si pulberea”

829

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea il spulbera pe actualul edil Nicusor Dan si ii face acestuia bilantul la o luna de la preluarea mandatului:

“Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale”.

Firea spune intr-o postare pe Facebook ca cei care si-au pus speranta in Nicusor Dan sunt dezamagiti: apa calda si caldura nu, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei, nu, etc.

Fostul primar se intreaba cine mai crede in promisiunile lui Nicusor Dan si ale PNL, partid pe care a anuntat ca-l va vota la alegerile din 6 decembrie:

“Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?”.

Iata postarea facuta de Gabriela Firea:

“Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el : apa calda si caldura NU, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei – NU investitiile la Metrou NU, reducerea poluarii NU – ne-a scos ochii tuturor ca va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilitati, gravide, nou-nascuti, testare PCR, FIV etc – NU.

Le promite dupa alegeri. Cine sa-l mai creada? Cine sa-i mai creada?
Si Orban promite acum in disperare dupa voturi orice, dupa un an de austeritate. Doar nu-l doare gura!

A bifat si cateva DA-uri : campanie electorala pentru Orban – Domnul Haos in spitale si groparul economiei – DA, vizite de ‘lucru’ pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare – DA, anunt ca voteaza PNL – DA.
De parca ne-ar interesa pe cine recomanda. Ne intereseaza doar sa-si tina promisiunile din campanie. Dar, dupa cum chiar el a zis : bucurestenii trebuie sa mai aiba rabdare.

Plicusor Ban si Orban Sica Mandolina – a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?

AuMintitOamenii

DreaptaAduceAusteritate

UndeSuntLapteleSiMierea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole