Basescu face misto crunt de Iohannis

1613
Basescu face misto crunt de Iohannis

Atac devastator din partea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu la adresa actualului presedinte al Romaniei Klaus Iohannis. Tema: laudele lui Iohannis cum ca ar fi obtinut pentru Romania 80 de miliarde de euro, despre care Basescu sustine ca sunt niste minciuni. “Nu ai adus nimic, ma, baiatule. Banii sunt alocati pe algoritmi, nu pe negocieri. Insista cu aceasta minciună cu un tupeu incredibil”, l-a demascat Basescu pe Iohannis marti, 22 septembrie 2020, la Romania Tv.

Dar fostul presedinte nu s-a oprit aici, ci l-a atacat pe Iohannis inclusiv pentru momentul penibil in care a inaugurat trenul Gara de Nord-Otopeni, care va fi dat in functiune abia in decembrie: “Cat de ridicol poti sa fii sa te duci sa inaugurezi o linie de tren de 12 km si doar el sa se dea?!”. Iar daca lui Klaus Iohannis si Ludovic tot le plac inaugurarile (caci zilele trecute au inaugurat si metroul din Drumul Taberei), Traian Basescu le-a facut celor doi o invitatie: “Ii anunt, pe el si pe Orban, ca tocmai mi-am zugravit casa, daca vor sa vina la o inaugurare, pot sa vina, ca e o lucrare importanta. Taiem o panglica, e o lucrare importanta”, a incheiat Traian Basescu.

Cam greu cu Basescu… Asteptam replica lui Iohannis. Pe pariu ca va fi extrem de plictisitoare, asta desigur daca Iohannis va fi in stare sa dea o replica?

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Basescu face misto crunt de Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole