BANII PENTRU VACCINATI – Ministerul Sanatatii a prelungit termenul. Perioada in care pot fi ridicate tichetele de masa

644
a scazut roboru

foto: digi24

Ministerul Sanatatii a prelungit termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masa acordate pentru persoanele cu schema completa de vaccinare de la 60 de zile la 6 luni, printr – un Ordin al ministrului interimar al Sanatatii, Cseke Attila.


Masura a fost luata pentru continuarea activitatii de vaccinare in conditii optime, dar si din cauza aparitiei unor intarzieri in livrarea tichetelor pentru populatie.
In luna septembrie 2021,  Ministerul Sanatatii a stabilit metodologia de acordare a alocatiei de hrana sub forma tichetelor de masa, persoanelor care se vaccineaza cu schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2.

Alocatie de hrana

Conform acesteia, persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 cu schema completa beneficiaza de o alocatie de hrana in valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masa.
In luna octombrie 2021, ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achizitia tichetelor de masa cu suma de 13, 8 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole