BANII LUI CITU DIN OFF-SHORE – Somatie pentru ministrul Finantelor

1412
Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este somat sa aduca banii pe care i-ar avea in off-shore

Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este somat sa aduca banii pe care i-ar avea in off-shore. Ca sa plateasca impozit pe ei, ca toata lumea cinstita.

Apelul este facut de senatorul Daniel Zamfir, cel care a dezvaluit in mai multe randuri ca Florin Citu ar avea bani in off-shore-uri. Somatia catre Citu a fost adresata luni, 12 octombrie 29020, Zamfir acuzandu-l pe ministrul Finantelor, intr-o postare pe Facebook, de faptul ca este un “combinator sinistru” care a favorizat bancile in defavoarea antreprenorilor romani.

Iata postarea senatorului PSD Daniel Zamfir:

“Hotul striga hotii

Cat tupeu poate avea Citu, cel care, dincolo de amanetarea Romaniei, a secretizat documentele cu privire la imprumuturile pe care le-a luat??

Ca sa acopere marsavia, a trimis el control la Primaria Capitalei si ar fi gasit nereguli de prin 2012 incepand, cand Firea nu era la primarie…

Un combinator sinistru, care a favorizat – in tot mandatul de ministru – bancile in defavoarea antreprenorilor romani…

P.S. Adu’ banii din off-shore, Citule, sa platesti si tu impozit ca toata lumea cinstita!”.

Primul evazionist al tarii”

Asa cum precizam, nu este prima data cand senatorul Daniel Zamfir vorbeste despre banii pe care ministrul Finantelor Florin Citu i-ar avea in off-shore-uri. Acuzatii similare au fost lansate, spre exemplu, in decembrie 2019, la scurt timp dupa instalarea lui Florin Citu la conducerea Ministerului Finantelor.

“Primul evazionist al tarii. Ministrul Finantelor din Romania are banii dositi in off-shore ca sa nu plateasca impozite. Un exemplu extraordinar de buna practica, pe care ni-l serveste insusi ministrul. Banii reprezinta un comision pe care l-a primit de la ING Bank, calculat la profitul de 120 de milioane obtinut din manipularea ROBOR si speculatiile financiare, pe spinarea romanilor! Frumusica suma! Azi, in Senat, i-am cerut explicatii dar a fugit schelalaind! Citule, nu scapi! Adu banii inapoi!”, acuza Daniel Zamfir.

2 comentarii la “BANII LUI CITU DIN OFF-SHORE – Somatie pentru ministrul Finantelor

  1. Doar incompetenți acești foi clovni Tătaru și Arafat care terorizează ROMÂNIA de peste 7 luni și jumătate. Imbecilii Ăștia doi se joaca cu restaurantele , ieri le închid și astăzi le redeschid de parca ar fi așa , la cheremul acestor incompetenți care le inchus și des hid după bunul lor plac.
    Mai bine ar pleca odată ca se fac de ras in fata unei tari întregi.!!!!

  2. Domnul Zamfir are perfecta dreptate, acest pungas ajuns în fruntea celui mai inportant minister este un hot înconjurat de alți hoți, sa nu spună cineva ca Iohanis sau Orban nu au cunoștință de faptele lui, nu inparte și lor din ce fura. Gașca asta este foarte greu de dat jos ei sunt înfrățit cu justiția și acolo este problema, cum scoți capu cum îți dă cu paru procuror și tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole