BANI PENTRU ANTREPRENORI – 241 de milioane de euro de la stat

797

sursa foto: facebook Claudiu Nasui

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului a obtinut toate avizele aferente finantarii Masurii 2 – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor, si va debloca a treia transa de plati din aceasta schema de ajutor de stat din fonduri UE, in valoare de 241 de milioane de euro.
Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a semnat ordinul privind procedura care deblocheaza platile, care a aparut deja in Monitorul Oficial. Ministerul anunta ca incepand de vineri va incepe sa trimita contractele catre beneficiari.

Platile, incepand de saptamana viitoare

Ministerul ii sfatuieste pe beneficiari sa semneze in timp util contractele de finantare, avand in vedere ca termenul de semnare este de 20 de zile de la data sosirii contractului la banca. In cazul in care contractele sunt semnate in cel mai scurt timp de catre beneficiari, primele plati se vor face incepand de la mijlocul saptamanii viitoare:
“Ordinea platilor se face in ordinea numerelor de identificare in Registrul Unic Electronic (numar RUE). Numarul RUE estimat sa fie depasit la aceasta transa este in jur de 16.000. Pana in prezent, platile au fost facute pana la RUE 9.633”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole