BANI IN PLUS PENTRU MEDICI – Cu cat creste suma

951
a scazut roboru

foto: digi24

La solicitarea Ministerului Sanatatii, Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de guvern de miercuri, 28 aprilie 2021, cresterea sumei pe care medicii de familie o primesc pentru vaccinarea impotriva COVID-19 la cabinete, de la 30 de lei/persoana vaccinata, la 40 de lei/inoculare.
Astfel, ordonanta de urgenta aprobata pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 3/2021 privind unele masuri pentru recrutarea si plata personalului implicat in procesul de vaccinare impotriva COVID-19 si stabilirea unor masuri in domeniul sanatatii prevede, printre altele, majorarea tarifului pentru inocularea vaccinului impotriva COVID-19 administrat de catre medicii de familie, de la 30 de lei/persoana vaccinata la 40 de lei/inoculare.
Acest tarif cuprinde consultatia medicala realizata de medicul de familie, administrarea serului, precum si monitorizarea si raportarea reactiilor adverse postvaccinare.
Modificarea tarifului este justificata de suplimentarea materialelor sanitare si a echipamentelor de protectie utilizate in cabinetul medicului de familie. Tarifele vor fi valabile pana la data de 30 septembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole