BANI DE LA GUVERN – Cine sunt romanii care beneficiaza. Iohannis a semnat (Document)

915

sursa foto: Realitatea.net

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 7 iunie 2021, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.

Potrivit legii, Guvernul, la propunerea Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, poate acorda ajutoare de urgenta, in bani sau in natura, familiilor sau persoanelor care se afla in situatii de necesitate cauzate de calamitati naturale, incendii, accidente, epidemii, epizootii, precum si pentru alte situatii deosebite determinate de starea de sanatate ori altor cauze care pot conduce la aparitia sau sporirea riscului de excluziune sociala, precum si in alte situatii stabilite prin hotarare a Guvernului.

Decizia primarilor

Astfel, primarii pot dispune acordarea de ajutoare de urgenta, in bani sau in natura, familiilor sau persoanelor care se afla in situatii de necesitate aparute ca urmare a unor calamitati naturale, incendii, accidente, epidemii, epizootii, precum si in alte situatii deosebite care pot duce la aparitia sau sporirea riscului de excluziune sociala, inclusiv in caz de deces in tara sau in strainatate, stabilite prin hotarare a consiliului local, care va cuprinde si procedura si/sau conditiile de acordare.

*Citi aici legea promulgata de Klaus Iohannis

2 comentarii la “BANI DE LA GUVERN – Cine sunt romanii care beneficiaza. Iohannis a semnat (Document)

  1. @ Sunteți de părere că Autoritatea Electorală Permanentă și Ministerul Sănătățiiar ar putea să colaboreze pentru a stabili care dintre cei care au votat s-au și vaccinat, partidele parlamentare susținând vaccinarea populației, probabil dintre dintre cei ce au votat și nu s-au vaccinat nu au votat pentru partidele parlamentare, ?

  2. @ Sunteți de părere și că Ludovic Orban și Florin Cîțu ar trebui să prezinte public și care dintre membrii guvernului și dintre cei instalați politic în funcții nu s-au vaccinat pentru a susține activitatea guvernului, și dacă Uniunea Europeană a formulat sancțiuni pentru nerespectarea de către membrii guvernului a recomandărilor Uniunii Europene referitoare la vaccinare, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole