BANCA TRANSILVANIA VREA SA PREIA O INSTITUTIE DE CREDIT – Are unda verde de la Consiliul Concurentei

2366

foto: b1.ro

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu anunta ca a autorizat tranzactia prin care Banca Transilvania S.A. intentioneaza sa preia Idea Bank S.A. si, indirect, Idea Investment S.A., Idea Leasing IFN S.A. si Idea Broker de Asigurare S.R.L:

“In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata din Romania sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal”.

Banca Transilvania S.A. este principala societate a Grupului Financiar Banca Transilvania care furnizeaza o gama larga de servicii financiare in Romania, precum: servicii bancare, servicii de investitii, servicii de administrare a portofoliilor si leasing.
Idea Bank S.A., Idea Investment S.A., Idea Leasing IFN S.A. si Idea Broker de Asigurare S.R.L. fac parte din Grupul Idea in Romania. Idea Bank S.A. ofera servicii financiar-bancare, Idea Investment S.A. ofera servicii de consultanta financiara pentru companiile din grupul Idea, in timp ce Idea Leasing IFN S.A. furnizeaza servicii de leasing financiar si credite destinate persoanelor juridice, iar Idea Broker de Asigurare S.R.L. intermediaza produse de asigurare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole