AUTOSTRADA BRASOV– Mesaj pentru ministrul USR al Transporturilor: „Profesionistul Drula, Scula pe Bascula”

984

PSD il critica pe ministrul USR al Transporturilor Catalin Drula (foto) cu privire la constructia autostrazilor in Romania.

Social-democratii spun intr-o postare pe Facebook ca din opozitie useristii criticau la foc automat ritmul lent din constructia de autostrazi, dand iluzia ca, daca ar administra ei situatia, totul s-ar petrece cu viteza luminii:

”Cu USR la guvernare, aflam ca autostrazile vor aparea dupa 2024”.

PSD face referire la declaratia sefei Companiei de Autostrazi.

Iata postarea PSD:

„Cu USR la guvernare, aflam ca autostrazile vor aparea dupa 2024! Din Opozitie, useristii criticau la foc automat ritmul lent din constructia de autostrazi dand iluzia ca, daca ar administra ei situatia, totul s-ar petrece cu viteza luminii!

Azi, cu USR la comanda ministerului Transporturilor, sefa Companiei de Autostrazi ne anunta sec ca abia peste trei ani ar putea incepe executia autostrazii Comarnic-Brasov! Despre terminarea lucrarii, evident, nu poate spune nimic, iar ministrul Drula tace solemn.

E mult mai simplu sa te dai mare in Opozitie, razand sa vezi statul blocat atat in licitatii publice, cat si in a proteja popandaii, ursii, liliecii sau gandacul-croitor!

Azi, maretul profesionist Drula se dovedeste ca era Scula pe Bascula doar din vorbe. In fapte, USR a pus la Transporturi o simpla Pendula, capabila sa ne spuna ora exacta la autostrazi doar din 4 in 4 ani!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole