AUTORITATILE AU ACTELE PE MASA – Este vorba de 6 farmacii

1421

foto: romaniatv

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) anunta ca analizeaza tranzactia prin care PharmaLife Med SRL intentioneaza sa preia grupul de societati CED Pharma SRL, Monix Farm SRL si Leti-Farm 2000 SRL.

Iata anuntul Consiliului Concurentei:

„Compania Pharma Life Med SRL este membra a Grupului Med Life, ce desfasoara activitati pe piata comertului cu amanuntul de produse farmaceutice in magazine specializate, operand un lant propriu de farmacii comunitare localizate atat in Bucuresti, cat si in tara. Grupul societatilor CED Pharma SRL, Monix Farm SRL si Leti-Farm 2000 SRL desfasoara, in principal, activitati pe piata comertului cu amanuntul de produse farmaceutice in magazine specializate, respectiv in farmacii, localizate la nivelul Municipiului Bucuresti si in judetul Ilfov.
In urma acestei tranzactii, Pharma Life Med SRL ar urma sa achizitioneze sase farmacii comunitare. In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Consiliul Concurentei va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole