AU DISPARUT MILIARDELE LUI IOHANNIS – Analistul Adrian Caciu detoneaza nucleara bugetului

4653
In timp ce in Europa preturile la energie si gaz au crescut cu cel mult 14%, in Romania sunt de cinci ori mai mari decat la inceputul anului

Sursa Foto: RomaniaTV.Net

Va amintiti cum se lauda presedintele Klaus Iohannis in urma cu cateva luni cu o victorie istorica a Romaniei, anuntand ca vom beneficia de o suma fara precedent de la Uniunea Europeana in cuantum de 80 miliarde euro? “Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta, 79,9 miliarde de euro. Vom folosi aceasta suma de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura in Romania, pentru a construe spitale, scoli, pentru a moderniza marile sisteme publice”, afirma Klaus Iohannis, in vara anului trecut (click aici pentru a citi).

Desigur, la acea data analistii economici au atras atentia ca vorbim despre bani fictivi si ca este foarte probabil ca declaratia presedintelui sa fie doar o actiune electorala, avand in vedere ca ne aflam inaintea alegerilor locale si parlamentare. Lucruri respident de regimul aflat la putere. Iata ca avertisemnetele specialistilor se confirma in februarie 2021, odata cu realizarea bugetului pe acest an. Niciun euro din cele 80 de miliarde anuntate de Iohannis nu se regaseste in buget.

O spune cunoscutul economist Adrian Caciu (foto), intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta afirma ca lipsa vreunei sume din cele 80 de miliarde euro anuntate de Klaus Iohannis nu arata altceva decat faptul ca promisiunile presedintelui si ale PNL privind marile proiecte care se vor implementa cu acesti bani nu au fost decat actiuni propagandistice.

Redam comentariul econiomistului Adrian Caciu:

“Nucleara bugetului:

Nici un eurocent, daramite vreun euro din celebrele 80 de miliarde euro nu apare in bugetul pe anul 2021!

Dupa ce s-a chinuit Iohannis un an sa vina cu ei in cap si sa ni-i spuna pe gura, dupa ce ne-au sufocat ca vin banii….banii nu sunt! S-au evaporat. Ieri i-am vazut si ‘nu e’. Ce Hiroshima, ce Nagasaki? Bucuresti. Nu e nici est, nu e nici vest!

Dar nici bugetul nu contine vreun eurocent din maretele promisiuni ale lui Recladim Romania, Dezvoltam Romania si alte fituici si brosuri propagandistice. Zici ca nu-s!”

2 comentarii la “AU DISPARUT MILIARDELE LUI IOHANNIS – Analistul Adrian Caciu detoneaza nucleara bugetului

  1. Totdeauna liberalii au mințit, bunicul meu zicea(el chipurile era liberal pârât) aduceau în sat o căruță cu petris înainte de alegeri, gata vă facem drum, asta era tot până data viitoare

  2. Asta cu caruta e alintare. Pai, liberalii au tras in țărani, au incendiat sate, despre ce vorbim. De aceea e bine să învățăm cât mai puțină istorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole