ATAC LA IOHANNIS: “E DISPERAT” – ALDE il acuza pe presedintele Romaniei: “Ori esti mincinos, ori esti mincinos!”

1649

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto dreapta) “ori este mincinos, ori este mincinos”. Atacul este lansat de ALDE, partid condus de Calin Popescu Tariceanu, care demonteaza ultimele declaratii ale lui Iohannis, dupa ce acesta din urma a sustinut ca ar fi fost luate masuri economice potrivite de catre Guvernul Orban sau ca ar exista suficient de multe masti de protectie.

ALDE sustine ca in realitate presedintele Klaus Iohannis este disperat sa acopere incompetenta Guvernului PNL. Singura solutie este, arata ALDE, demiterea actualului Executiv, in conditiile in care performanta acestuia in gestiunea starii de urgenta si a starii de alerta a fost catastrofala, nu intentioneaza sa majoreze pensiile si alocatiile si nu are niciun plan de repornire pentru economie. “Lucrurile aceste sunt suficiente pentru a sustine motiunea de cenzura”, subliniaza ALDE.

Iata postarea de pe Facebook a ALDE:

Ori esti mincinos, ori esti mincinos!

Este varianta care corespunde declaratiilor presedintelui Iohannis de azi. Caci dl Iohannis a mintit cu nonsalanta cu privire la activitatea Guvernului Orban. Intelegem ca e disperat sa acopere incompetenta ‘Guvernului Meu’, dar romanii nu pot fi mintiti!

1.Klaus Iohannis: ‘Pentru ce sa demiti Guvernul? Pentru ca a luat masurile la timp? (…) Guvernul a venit si a facut un buget bun, a gestionat situatia de criza foarte bine, are un program economic sanatos’.

Complet gresit! Guvernul Orban a gestionat foarte prost situatia cu privire la coronavirus. La inceputul pandemiei erau mai preocupati de alegerile anticipate si nu de criza medicala. De aceea, Guvernul Orban nu a luat masurile potrivite la timp, ci cu intarziere. Au preferat sa tina romanii in casa in loc sa ia masuri.

2.Presedintele Iohannis vorbeste despre un program economic de revenire foarte amplu. Unde este acest program economic amplu? Poate ca domnii Orban si Citu i-au prezentat lui un program economic, dar sigur nu l-au prezentat si romanilor.

Guvernul Orban se lauda ca prezinta pana la 1 iunie planul economic de relansare, insa nici azi, dupa aproape 3 saptamani, acest plan nu a fost facut public. Ca sa nu mai vorbim despre aplicarea lui.

3.O alta minciuna: intrebat despre mastile care trebuie distribuite populatiei, dl Iohannis a spus ca ‘multe masti au ajuns’.

Mastile promise de Guvernul Orban nu au ajuns nici macar azi la romanii care aveau nevoie de ele! Ba mai mult, Guvernul Orban a anulat licitatia cu privire la mastile pentru categoriile defavorizate, ea fiind reluata de scurt timp. Asadar, nici pana azi nu au ajuns la romani mastile promise pentru cel tarziu 1 iunie!

Dar asta se intampla atunci cand nu ai argumente. Vii cu tot felul de minciuni, poate, poate, schimbi perceptia publica.

In acest moment, singura atitudine responsabila, in interesul romanilor, este ca acest Guvern Orban sa plece de la Palatul Victoria. Motivele pentru care sa plece sunt destule:

1) Performanta Guvernului în gestiunea starii de urgenta si a starii de alerta a fost catastrofala.

2) Se apropie momentul majorarii pensiilor si alocatiilor si stim deja care sunt intentiile Guvernului si ale Presedintelui.

3) Nici pana acum Guvernul Orban nu a venit cu un plan de repornire pentru economie.

Lucrurile aceste sunt suficiente pentru a sustine motiunea de cenzura”

2 comentarii la “ATAC LA IOHANNIS: “E DISPERAT” – ALDE il acuza pe presedintele Romaniei: “Ori esti mincinos, ori esti mincinos!”

  1. Daca nu o depuneti luna asta, nu va mai obositi, ca de luna viitoare va decreta starea de urgenta. Nimeni nu cunoaste situatia reala din „laboratoare” in legatura cu acest virus. Dupa parerea mea medicii sunt captivi acestui „laborator”, au vorbit cativa, dar cred ca majoritatea nu au curajul sa vorbeasca. Un spital a anuntat ca nu mai are locuri la terapie intensiva, dar se intreaba cineva, cati dintre astia sunt cei cu afectiuni grave care nu au avut acces la un tratament luni de zile?. Toti cu afectiuni grave si netratati, vor ajunge la terapie intensiva, si vor fi pusi pe seama relaxari, si bineinteles, trecuti la „covid”, conform protocolului. Ce este cel mai grav, este propaganda din media (cumparata, s-au vanduta), unde vezi din 10 in 10 minute stiri numai negative, pur si simplu teroare psihica pentru populatie.

  2. SUNT TOTAL DEACORD CU CE COMENTARII VINE DOMNUL PRESEDINTE CALIN POPESCU TARICEANU, PRESDINTELE PARTIDULUI ALD. VREAU SA VA SPUN CA SUNTETI FOARTE CURAJOS SA SPUNETI MACAR O PARTE A LUCRURILOR PE FATA. IN ACEST MOMENT IN ROMANIA DOMINA DICTATURA HITLERISTA. ATAT DOAR NU TE IMPUSCA DAR IN REST ESTE JALE. MINCIUNILE PRESEDINTELUI ROMANIEI SUNT LA PUTEREA TARII. MINCIUNILE SI BASCALIILE PE CARE LE FACE ORBAN SUNT DEJA DE O NATURA ESITA AFARA DIN COMUN
    AMBII, ATAT PRESEDINTELE ROMANIEI, CAT ORBAN , APOI MINISTRUL SANATATII SI TOATA CLENTEALA POLITICA TREBUIE DEMISA. DAR NU ARE CINE SA O FACA. A MINTIT POPORUL SI INCA IL MAI MINTE. EU CRED CA DE A ATATA BOUTURA ORBAN ARE O STARE PSIHICA DEJA DETERIORATA. SUNT INCA MULTE DE SPUS DAR O SA LE SPUN LA MOMENTUL POTRIVIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole