APPLE PAY – Cel mai nou serviciu Alpha Bank prin care utilizatorii pot efectua plati cu o singura atingere sau privire (Documente)

944

Sursa Foto: RisCo

Alpha Bank a pus la dispozitia clientilor sai, detinatori de Mastercard Alpha Bank, cel mai nou serviciu: Apple Pay. Concret, prin acest serviciu inovator utilizatorii mastercard pot efectua plati cu o singura atingere sau privire.

Aplicatia asigura un mod simplu si rapid de plata, care are misiunea de a inlocui platile clasice prin folosirea cardului sau a platilor de tip numerar, se arata intr-un comunicat emis recent de Alha Bank.

Concret, pentru a efectua o plata de tip contactless, este suficienta apropierea dispozitivului iPhone sau Apple Watch de un terminal de plata. Aplicatia este acceptata in magazine alimentare, farmacii, taxiuri, cafenele, magazine retail si in multe alte locuri.

Totodata, Apple Pay functioneaza cu Face ID sau cu Touch pentru a realiza autentificarea cu doi factori. Mai exact, utilizatorii nu trebuie sa comfirme platile prin coduri, intrebari secrete sau parole, mai este subliniat in comunicatul Alpha Bank.

*Cititi aici comunicatul Alpha Bank

*Cititi aici mai multe detalii despre Apple Pay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole