ANUNTUL LUI ORBAN – Soarta restaurantelor a fost decisa: „Imi pare rau”

1499

sura foto: Digi24

Nicio sansa ca restaurantele sa fie deschise prea curand. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, luni, 20 iulie 2020, care a explicat ca deocamdata nu pot fi luate alte masuri de relaxare.

Atat timp cat nu reusim sa inregistram un trend descendent in ceea ce priveste numarul de infectari, nu putem adopta alte masuri de relaxare. Inteleg problemele patronilor de restaurante. Imi pare rau ca a trebuit… Noi, in planul de relaxare, aveam prevazut pentru data de 15 iulie data de redeschidere, desigur, cu masuri, a restaurantelor in spatii inchise. Nu s-a putut”, a precizat Orban, citat de stiripesurse.ro.

Redeschiderea restaurantelor va avea loc doar in momentul in care se va reusi impunerea unui trend descendent a numarului de persoane infectate.

Redam declaratia completa a premierului Ludovic Orban:

Atat timp cat nu reusim sa inregistram un trend descendent in ceea ce priveste numarul de infectari, nu putem adopta alte masuri de relaxare. Inteleg problemele patronilor de restaurante. Imi pare rau ca a trebuit… Noi, in planul de relaxare, aveam prevazut pentru data de 15 iulie data de redeschidere, desigur, cu masuri, a restaurantelor in spatii inchise. Nu s-a putut.”

Se va amana pana vom reusi sa impunem un trend descendent a numarului de persoane infectate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole