ANUNT: PENSIILE VOR FI TAIATE IN 2021 – Pensionarii vor fi obligati la plata contributiei la sanatate. Alte masuri: privatizarea sanatatii, scumpirea asigurarilor la sanatate si privatizarea companiilor nationale (Lista)

20384
ANUNT: PENSIILE VOR FI TAIATE IN 2021 – Pensionarii vor fi obligati la plata contributiei la sanatate. Alte masuri: privatizarea sanatatii, scumpirea asigurarilor la sanatate si privatizarea companiilor nationale (Lista)

Pensiile vor fi taiate in 2021. Nu se va aplica insa o taiere directa, ci una mascata prin obligarea pensionarilor la plata contributiei la sanatate, ceea ce evident va duce la o micsorare a veniturilor pensionarilor. Iar totul se va intampla odata cu instalarea noului Guvern PNL-USR-UDMR, impus de presedintele Klaus Iohannis (foto).

Anuntul a fost facut de economistul Adrian Caciu, intr-o analiza facuta pe pagina sa de Facebook, miercuri seara, 9 decembrie 2020. O analiza in care Adrian Caciu face o serie de predictii despre ce se va intampla in anul urmator.

Despre oameni? Nu exista astfel de preocupari ca prioritate. Ei vor fi o consecinta si totodata o povara. – Adrian Caciu

Iar pe langa taierea pensiilor, sub mandatul viitorului Guvern PNL-USR-UDMR sanatatea va fi privatizata, asigurarile de sanatate se vor scumpi, iar companiile nationale vor fi privatizate.

Redam integral analiza economistului Adrian Caciu:

Eu cred ca mai bine va uitati ce va fi dupa instalarea primului guvern ‘de dreapta’ (vor fi mai multe in urmatorii patru ani):

1. Privatizarea companiilor de stat, mai ales a celor profitabile.

Unul dintre primele acte normative ale viitorului guvern va fi privatizarea prin listare la bursa a tuturor companiilor romanesti importante.

La revedere CEC, la revedere Hidroelectrica, la revedere Romgaz, la revedere Transelectrica, la revedere Eximbank etc.

2. Privatizarea sanatatii.

Despre privatizarea sanatatii, da, va fi si aici un astfel de act, imediat dupa ce se ridica presiunea generata de pandemie.

3. Asigurarile de sanatate private. Despre asigurarile de sanatate da, piata se va privatiza, scrie in programul partidelor de coalitie, veti plati asigurare unde doriti, numai ca vedeti voi, serviciile vor de 5-10 ori mai scumpe iar asigurarea nu va acoperi acele servicii.

Nu va mai fi acces pentru toata lumea la sistemul medical. Decat urgente.

4. Despre extinderea contributiei la sanatate.

Asta puteti fi siguri.

Inclusiv pensionarii o vor plati. Banii se vor duce preponderent in sistemul privat. Uitati de visele cu spitale de stat. E un non sens in intentiile vadite care s-au manifestat chiar la inceput de an 2020.

5. Capitalul romanesc?

Ce va ramane din el dupa criza va fi insignifiant, daca se continua modelul de politica economica din acest an. Mare parte va fi falimentat si cumparat la bucata dupa ce a fost supraindatorat.

6. Despre oameni?

Nu exista astfel de preocupari ca prioritate.

Ei vor fi o consecinta si totodata o povara.

Vi se va spune (ca si in acest an) sa ziceti mersi ca aveti serviciu in loc sa se puna accent pe calificarea voastra si recompensarea valorii adaugate aduse de voi. Cu alte cuvinte, veti fi tratati ca asistati sociali. Scapa cine poate.

Va spun de pe acum: nici nu stiti ce urmeaza.

Va urma!”

7 comentarii la “ANUNT: PENSIILE VOR FI TAIATE IN 2021 – Pensionarii vor fi obligati la plata contributiei la sanatate. Alte masuri: privatizarea sanatatii, scumpirea asigurarilor la sanatate si privatizarea companiilor nationale (Lista)

 1. Cu ce voi spune nu sunt deacord dar tare mie teamă să nu izbucnească în România o revoluție mult mai amplă ca cea din ,89. Dacă României i se va impune privatizarea a cea mai rămas statului român, părea mea este că o parte din populația țării va fi condamnată la moarte! Mă refer la pensionari la oameni cu boli cronice și la copii! Să nu încerce nimeni din conducerea statului astfel de experiențe. La greu, așa cum este poporul ăsta sa unit și au format un întreg și să ferească Dumnezeu de furia poporului ! Să nu ajungem să cerem ajutor Rusiei pentru stabilitate și de ce să nu recunoaștem în istoria României să mai întâmplat! Scenariul Domnului Caciu l-am intuit cu mult tim în urmă și chiar am făcut comentarii pe facebook, nu contest nimic din cele afirmate de Domnia sa, păcat că nu a descris și ce urmări vor fi în cazul când se vor lua astfel de decizii devastatoare!!!!!!

  1. Cu tot respectul, abea acum ar fi Revolutie, daca s-ar mobiliza romanii sa iasa in strada. In 1989 a fost lovitura de stat nu revolutie.

  1. Păi dacă aceste lucruri se înfăptuiesc de asa zisa dreaptă prin guvernele sale, înseamnă că intram cu toții într-o buclă atemporală a istoriei recente a democrației românești.
   În această situație categoric se vor repeta evenimentele din vara lui 2012 iar referendumul de demitere clar va avea sorti de împlinire.
   Confruntări dure în stradă nu cred că vor exista, jandarmi vor fi de partea manifestanților… o părere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole