ANAF A CONFISCAT 1 MILION DE EURO DE LA O PERSOANA FIZICA – Masura a venit dupa decizia instantei intr-un dosar de coruptie

523

Sursa Foto: Digi24

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a confiscat contravaloarea in lei a sumei de 1.000.000 euro de la o persoana fizica.

Masura a fost luata in baza titlului executoriu reprezentat de sentinta penala pronuntata de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar de coruptie. Astfel, ANAF a incasat suma totala de 4.894.700 lei, ca urmare a aplicarii procedurii de executare silita, recuperandu-se integral sumele datorate de catre debitor.

Iata anuntul ANAF:

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia generala executari silite cazuri speciale, a recuperat, integral, prejudiciul stabilit decatre instanta intr-un dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de coruptie. In baza titlului executoriu reprezentat de sentinta penala pronuntata de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de coruptie, definitiva printr-o decizie penala, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, pentru o persoana fizica s-a dispus confiscarea contravalorii in lei a sumei de 1.000.000 euro si obligarea la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 20.000lei. Astfel, ANAF a incasat suma totala de 4.894.700 lei, ca urmare a aplicarii procedurii de executare silita, recuperandu-se integral sumele datorate de catre debitor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

liternet