AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE – “Democratie functionala, nu de fatada”

1074
alegeri parlamentare

Amanarea alegerilor parlamentare.

Asta ii cere senatorul Calin Popescu Tariceanu presedintelui Klaus Iohannis (foto 1, langa Ludovic Orban).

Tariceanu (foto 2) s-a referit la desele si insistentele declaratii ale presedintelui referitoare la aparitia rapida a unui vaccin anti-Covid si crede ca acest lucru este doar o propaganda ieftina si o noua incercare de manipulare a populatiei.

Insa are o propunere pentru seful statului.

Tariceanu ii cere public lui Klaus Iohannis, intr-o postare pe Facebook, sa amane alegerile parlamentare pana cand apare vaccinul, daca nu este doar o iluzie, sa fie vaccinata populatia, dupa care sa se faca o campanie reala si sa fie mentinuta o democratie functionala, nu una de fatada.

Iata postarea lui Calin Popescu Tariceanu:

“Dl Iohannis vorbeste cu insistenta despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred ca in aceste momente este doar o propaganda ieftina si o noua incercare de manipulare a populatiei!

De aceea ii zic asa: dle Iohannis, daca acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeti romanilor si chiar stiti si credeti in aparitia lui rapida, haideti sa amanam alegerile parlamentare pana dupa aparitia acestui vaccin! Vaccinam populatia, facem o campanie reala si mentinem o democratie functionala si nu una de fatada!

Asa parca ne-ati convinge pe toti ca acest vaccin nu este doar un slogan electoral, asa cum pare el acum!

P.S.: Era sa uit: sper ca primul care se vaccineaza, in direct la TV la ora de mare audienta cum va place, sa fiti dvs, dle Presedinte!”.

1 comentariu la “AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE – “Democratie functionala, nu de fatada”

  1. Atata timp cat nu il opreste nimeni pe acest dictator, el poate sa faca ce vrea cu voi, eventual sa va deporteze pe o insula pustie, ca oricum nu peste mult, nu veti mai avea loc in tara din cauza strainilor. Strainii au nevoie de pamantul romanesc ca sa isi hraneasca populatiile lor, iar voi sa macati gunoaiele din alte tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole