ALPHA BANK ROMANIA PREIA ALPHA FINANCE ROMANIA – Cele doua entitati unite vor aduce plusvaloare pe piata financiar – bancara

803

Sursa Foto: Economica.net

Alpha Bank Romania a demarat procedura de preluare a Alpha Finance Romania prin integrarea activitatilor de investitii financiare furnizate de cea din urma.

Mutarea efectiva face parte dintr-o strategie ce urmareste sa ofere plusvaloare clientilor si sa imbunatateasca gama de servicii oferite acestora, estimeaza Alpha Bank Romania intr-un comunicat publicat la sfarsitul lunii iulie 2020.

Astfel spus, procesul de preluare va contribui la o diversificare a paletei de produse financiare oferite clientilor de catre Alpha Bank Romania.

Totodata, sunt incluse aici si serviciile de tranzactionare de instrumente financiare la Bursa de Valori Bucuresti sau tranzactionarea pe pietele externe.

Directia Tranzactionare Piete de Capital este noua formula sub care va fi derulata activitatea de tranzactionare, ce va fi coordonata de catre Emilian Dobran, Director General al Alpha Finance Romania, la acest moment.

* Cititi aici mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole