ALERTA: VAL URIAS DE SCUMPIRI IN ROMANIA – Previziunea INS pentru perioada iulie-septembrie 2021. Se vor inregistra cresteri de preturi chiar si de 38%. Vedeti pentru ce vom scoate mai multi bani din buzunar (Document)

2108
ALERTA: VAL URIAS DE SCUMPIRI

Sursa foto: infooradea.ro

Alerta: un val urias de scumpiri va cuprinde Romania. Se vor inregistra cresteri de preturi chiar si de 38%. Cifrele au fost date publicitatii miercuri, 28 iulie 2021, de Institutul National de Statistica (INS). Sunt cifre care spulbera practic alegatiile premierului Florin Citu si ale liderilor coalitiei de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR conform carora economia duduiue, iar romanii traiesc din ce in ce mai bine.

Astfel, INS a prezentat “tendintele in evolutia activitatii economice in perioada iulie-septembrie 2021”. Iar datele dezvaluie o crestere semnificativa a preturilor in industria prelucratoare, in constructii si in comertul cu amanuntul.

Cea mai mare scumpire: 38%

Potrivit INS, in perioada iulie-septembrie 2021 preturile produselor industriale vor creste cu 21%. De asemenea, in acelasi interval de timp preturile lucrarilor de constructii vor fi mai mari cu 38%. Tot pentru iulie-septembrie 2021 se preconizeaza o crestere a preturilor de vanzare cu amanuntul cu 27%. In ceea ce priveste serviciile de vanzare sau de facturare ale prestatiilor, acestea se vor scumpi cu 12%.

Iata cifrele privind “tendintele in evolutia activitatii economice in perioada iulie-septembrie 2021” date publicitatii de INS:

1 comentariu la “ALERTA: VAL URIAS DE SCUMPIRI IN ROMANIA – Previziunea INS pentru perioada iulie-septembrie 2021. Se vor inregistra cresteri de preturi chiar si de 38%. Vedeti pentru ce vom scoate mai multi bani din buzunar (Document)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole