ALBA-NEAGRA CU CITU SI ORBAN – Iata ce s-a intamplat din 2019 si pana in prezent: “Opriti-va, este prea mult”

1133

Foto: Mediafax

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu face o recapitulare a ceea ce s-a intamplat din noiembrie 2019, atunci cand Ludovic Orban, care s-a anuntat miercuri, 16 decembrie 2020, ca propunere de premier (click aici pentru a citi), a fost numit prim-ministru.

Grindeanu reaminteste intr-o postare pe Facebook de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, de fuga lui Florin Citu, care s-a depus mandatul de premier, si de demisia din decembrie 2020 a lui Orban din fruntea Guvernului:

“Opriti-va, este prea mult! Romanii nu mai pot suporta acest circ sinistru pe care-l jucati fara rusine!”.

Iata declaratia facuta de Sorin Grindeanu:

“Noiembrie 2019: Ludovic I preia puterea sa guverneze tara, cu mandat clar sa forteze anticipatele;

Noiembrie 2019: Ludovic I preia puterea sa guverneze tara, cu mandat clar sa forteze anticipatele;

Februarie 2020: Guvernul Orban este demis prin motiune de cenzura si Citu este desemnat premier;

Martie 2020: Citu isi depune mandatul in ziua in care trebuie sa depuna juramantul in fata Parlamentului, chiar cand incepea pandemia;

Martie 2020: Ludovic al II-lea preia din nou puterea cu mandatul de a pregati Romania sa lupte cu pandemia;

Decembrie 2020: Orban demisioneaza dupa ce PSD castiga alegerile iar romanii sanctioneaza dezastrul guvernarii PNL, Citu este propus iar premier;

Decembrie 2020: Ludovic al III-lea vrea sa devina iar premier iar lui Citu-Citu i se arunca un os frumos de ros – sefia Senatului.

Opriti-va, este prea mult! Romanii nu mai pot suporta acest circ sinistru pe care-l jucati fara rusine! Romania nu-si mai poate permite la nesfarsit aceasta alba-neagra in care Orban si Citu sunt fetele aceluiasi cartofor politic, dispus sa joace poker cu vietile a mii de romani!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole