AFACERI CU VACCINUL ANTI-COVID – Dezvaluirile avocatului Gheorghe Piperea: “Profitul-cacalau… O criza atat de misto, daca nu ar fi fost planificata, ar fi trebuit inventata”

3103
INFLATIA IN ROMANIA VA FI DE 20% - Avocatul Gheorghe Piperea: “Nu e indicat sa contractezi sau sa continui credite cu dobanzi variabile si nici credite in valuta”

Au inceput afacerile cu noul vaccin anti-Covid. Afaceri derulate de marile companii farmaceutice, acestea urmand sa obtina profituri imense.

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea (foto) dezvaluie existenta unul plan de afaceri al companiilor farmaceutice importante la nivel global, precum “Moderna”, “Johnson&Johnson”, “Sanofi”, “AstraZeneka” si “Glaxo-Smith-Kline”. Piperea arata intr-o postare pe pagina sa de Facebook faptul ca deja “Johnson&Johnson” a prevandut Uniunii Europene un numar de 400 de milioane de doze din viitorul vaccin anti-covrig, facand in prezent teste clinice in Mexic si Brazilia. In ceea ce priveste “Sanofi”, “AstraZeneka” si “Glaxo-Smith-Kline”, acestea au obtinut imunitate de raspundere pentru viitoarele lor vaccinuri.

Prezentam dezvaluirile avocatului Gheorghe Piperea:

Moderna, companie americana de biotehnologie care capatat capitalizari bursiere de miliarde in p(l)andemie, si-a facut doua locsoruri in Europa, unul in Elvetia si cel de-al doilea in Spania. De pe aceste pozitii spera sa produca circa 500 de milioane de doze de vaccin in 2020 si un miliard in 2021.

Johnson&Johnson a prevandut UE un numar de 400 de milioane de doze din viitorul vaccin anti-covrig. Deocamadata, insa, testele clinice se fac in Mexic si Brazilia.

Sanofi, AstraZeneka si Glaxo-Smith-Kline au cerut si obtinut imunitate de raspundere pentru viitoarele lor vaccinuri (intrebare in stil cnn: ati fi de acord sa vi se inoculeze vaccinuri ale acestor firme care se tem atat de tare de efecte adverse incat cer imunitate, ca si cand ar fi niste agenti 007 ai pharma-business-ului de stat?).

Ura.

Victoria se apropie.

Profitul – cacalau. Nu, nu profitul nostru, ci profitul lor.

O criza atat de misto, daca nu ar fi fost planificata, ar fi trebuit inventata. Cand s-ar mai fi intalnit viespile tenebrelor cu o populatie de albine atat de supuse incat sa isi doreasca noua normalitate si sa isi exhibe mandri ‘calitatea’ de nou-normali?”.

2 comentarii la “AFACERI CU VACCINUL ANTI-COVID – Dezvaluirile avocatului Gheorghe Piperea: “Profitul-cacalau… O criza atat de misto, daca nu ar fi fost planificata, ar fi trebuit inventata”

  1. Greu foarte greu sa te lupți cu acest grup organizat, ei au bătut palma, au căzut la pace, se inpart zonele de atac pentru fiecare deținător de jmecherie în acest domeniu. După câte am înțeles ne vor vaccina automat fără voia noastră. Bravo natiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole