Actorul amator acuzat de viol in serie a jucat intr-un spot electoral PNL (Video)

2285

Ati vazut deja stirea care a facut inconjurul televiziunilor: IT-istul Alexander Zudor (foto) – actor de ocazie, in reclame – a fost arestat preventiv pentru 30 de zile marti, 2 februarie 2021, sub acuzatia de viol asupra mai multor femei.

Prezumtia de nevinovatie este sfanta, asa ca nu-i putem ura lui Zudor decat o aparare cat mai solida. Totusi, altceva remarcam: aici, pe pagina sa de Facebook, actorul amator apare intr-un spot al Partidului National Liberal din 18 mai 2019, prin care PNL le cerea votul oamenilor in perspectiva alegerilor europarlamentare din 26 mai acelasi an.

Sigur ca nu le putem stoarce lamaia lui Ludovic Orban, Florin Citu & co., pentru simplul motiv ca n-avem vreo garantie ca mai-marii liberali sa fi fost informati inca din 2019 despre presupusele ispravi ale lui Alexander Zudor. Pe de alta parte, remarcam amara ironie a clipului de campanie: cele mai multe cadre il infatiseaza pe actorul de ocazie intr-o camera intunecata, cu zabrele la fereastra. Sa fi fost vreo premonitie…?

In rest, puteti admira singuri spotul electoral al PNL (unde nu apare niciun cod de mandatar, cum cere legea, dar nu ne mai luam doar dintr-atat):

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole