ACREDITARE LA NIVEL INTERNATIONAL – CCIR ofera in exclusivitate in Romania cursul Brokeraj de Afaceri

1043

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, in perioada 12-15 iulie, prin intermediul platformei Zoom, cursul Brokeraj de Afaceri, oferit in exclusivitate in Romania, modulele fiind acreditate de catre International Business Brokers Association.
 
Absolventii cursului, care vor fi acreditati la nivel international, vor activa pe un segment de piata in crestere, avandu-se in vedere faptul ca la ora actuala exista o cerinta din ce in ce mai mare din partea antreprenorilor de a primi suport in etapa de exit pentru afacerea pe care au construit-o. Deoarece domeniul brokerajului de afaceri este unul foarte dinamic, absolventii acestui curs vor putea interactiona cu antreprenori din domenii de activitate diverse, imbunatatindu-si, in acest mod, abilitatile de a analiza, de a proiecta si de a evalua afacerile pe care le vor reprezenta. Nu in ultimul rand, CCIR, impreuna cu partenerul cu care dezvolta acest proiect, pune la dispozitia cursantilor o serie de instrumente digitale, precum si o platforma electronica indexata SEO.
 
Mai multe detalii despre acest curs, precum si despre modalitatea de inscriere, puteti afla accesand acest link:
https://ccir.ro/event/brokeraj-de-afaceri-12-15-iulie-2022/

Cursul Brokeraj de Afaceri este parte a unui proiect de anvergura nationala, dezvoltat de CCIR,  dovedit si testat in mod sistematic in tari din Europa de Vest si pe continentul american si care este menit sa contribuie rapid si semnificativ la imbunatatirea mediului de afaceri din Romania, prin facilitarea vanzarii, cumpararii si transferurilor afacerilor mici si mijlocii.
 
In cadrul acestui proiect, proprietarii de intreprinderi mici si mijlocii vor gasi solutii integrate pentru provocarile pe care le intampina in afacerile pe care le conduc, primind  consultanta si suport atat pentru dezvoltarea afacerilor si pregatirea acestora pentru vanzare, cat si pentru cereri specifice de tip juridic, economic sau fiscal. Sistemul este gandit ca un one-stop-shop, unde intreprinzatorii pot gasi nu numai solutii inovative pentru afacerile lor, dar si o comunitate de profesionisti gata sa ii sustina in proiectele de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole