ABUZ IMPOTRIVA ROMANILOR NEVACCINATI – Dreptul la munca, calcat in picioare. DSP Neamt interzice asistentilor nevaccinati sa participe la concursul pe post, desi Spitalul de Urgenta are nevoie de oameni (Document)

834

Abuz de neimaginat in 2021 impotriva romanilor care nu s-au vaccinat.

In plina pandemie, si in conditiile in care responsabilii din sanatate „plang” peste tot la tv ca sistemul medical este depasit, si ca este nevoie de mai multe cadre medicale, se interzice participarea celor care nu s-au vaccinat la concursul organizat de Spitalul Judetean de Urgenta Neamt pentru ocuparea posturilor de asistent.

Dezvaluirea a fost facuta de senatorul PSD Razvan Cuc pe facebook, care prezinta si dovada, documentul prin care DSP Neamt comite acest abuz, dupa cum sustine (facsimil).
Concret, Directia de Sanatate Publica Neamt transmite spitalului ca este de acord cu organizarea concursului pentru asistenti medicali. Insa, cu conditii.
Mai exact, DSP Neamt cere ca la concurs sa participe doar vaccinatii si cei care au trecut prin boala. Ne intrebam unde este dreptul la munca? Mai respecta cineva Constitutia Romaniei?

Iata postarea lui Razvan Cuc:

Abuz flagrant la Directia de Sanatate Publica Neamt! Maestrii liberali ai dezastrului national calca in picioare drepturile omului oriunde s-ar afla. Pana si Ceausescu ar fi invidios pe slugile lui Citu!
Concret, Spitalul Judetean din Piatra-Neamt are mare nevoie de personal medical. Guvernul-fantoma a scapat pandemia de sub control si fiecare unitate medicala din tara asta face eforturi supraomenesti ca sa faca fata situatiei.
Spitalul a cerut DSP Neamt, asa cum prevede legea, aprobare ca sa organizeze un concurs pentru a angaja personal medical. Ce credeti ca au raspuns conducatorii DSP Neamt? Sub trei semnaturi si cu o mare stampila pe hartie, conducatorii acestei institutii au decis ca la concurs pot participa doar ‘persoane vaccinate impotriva virusului SARS-COV-2’.

„Ignorarea principiilor democratice”

Acest raspuns nu este doar un abuz sinistru, dar arata cum se propaga mentalitatea de la centrul liberal catre functionarii instalati de ‘echipa castigatoare’ la conducerea institutiilor deconcentrate si descentralizate.
Eu sunt vaccinat si cred ca vaccinarea este cea mai buna solutie in acest moment pentru a depasi acest cumplit val 4 al pandemiei. Dar incalcarea cu buna stiinta a legii si ignorarea principiilor democratice sunt lucruri de neacceptat.
Nu poti conditiona un concurs de angajare de statutul de ‘vaccinat’.

Da, trebuie luate masuri de protectie, dar nu poti sa imparti lumea in doua pentru ca asa l-ai vazut pe seful tau ca face. Suntem oameni liberi si responsabili, nu stabileste nici Citu, nici Iohannis si nici vreunul din acolitii lor ca oamenii care nu s-au vaccinat trebuie decazuti din drepturi.
Daca semnatarii documentului pe care il prezint mai jos ar fi scris asa ceva pentru congresul iresponsabil al PNL care a adunat 5000 de liberali la Romexpo incalcand flagrant legea, ar fi fost zburati din functii pentru nesupunere politica.
Acesti oameni trebuie zburati din functii pentru ca nu inteleg nici ce inseamna democratia si nici ce sunt drepturile omului. Un functionar public nu poate avea asemenea ‘scapari’.. Din pacate, statul roman condus de acesti indivizi fara carte si fara caracter a ajuns nu doar in faliment economic, ci si in faliment moral”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole