ABANDONAREA LUI DRAGNEA – Senatorul Eugen Teodorovici acuza lipsa de caracter a liderilor PSD, care s-au dezis de Liviu Dragnea: “Sunt unii in actuala conducere interimara care i-au turnat in pahar”

10849

Fostul ministru de Finante, senatorul PSD Eugen Teodorovici (foto stanga), acuza lipsa de caracter a unora dintre actualii lideri ai PSD. Mai exact, a celor care s-au dezis de fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto dreapta).

In interviul acordat Lumea Banilor (click aici si aici pentru a citi), Eugen Teodorovici precizeaza ca, desi nu a avut o relatie buna cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD trebuie asumat de partid, cu bune si cu rele. Iar cei care nu fac asta dau dovada de lipsa de caracter.

Teodorovici merge mai departe si acuza ca printre cei care s-au spalat pe maini de Liviu Dragnea se regasesc inclusiv membri ai actualei conduceri interimare a PSD. Unii care au stat la masa cu Liviu Dragnea si chiar i-au turnat in pahar.

Iata declaratiile lui Eugen Teodorovici privind cazul Liviu Dragnea:

“Eu nu am avut o relatie buna, si lumea stie, cu Liviu Dragnea. Am avut conflictul nostru mereu, dar era o persoana cu care se putea discuta, anumite solutii, idei le intelegea si le sustinea, deci aceasta a fost partea buna. Tot timpul am spus, si am fost printre primii care am spus dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca nu ne putem dezice de nimeni din partid. Este al acestui partid. Eu nu am avut o relatie buna cu el, dar nu pot sa ies acum sa ma dezic de cineva pe care toti l-ati sustinut, ati fost la masa cu el, ati decis tot timpul in unanimitate. Este al partidului, cu bune si cu rele. A facut si lucruri bune, a facut si lucruri rele, iar din ultimele noi trebuie sa invatam pe viitor sa nu le repatam. Dar este asumat al partidului, cine face altfel inseamna ca este lipsit de caracter.

Uitati-va astazi ca sunt unii in actuala conducere interimara, care au stat la masa, i-au turnat in pahar si care se dezic”.

* Cititi aici declaratiile lui Eugen Teodorovici despre impozitarea pensiilor speciale

* Cititi aici declaratiile lui Eugen Teodorovici despre conducerea nestatutara a PSD

10 comentarii la “ABANDONAREA LUI DRAGNEA – Senatorul Eugen Teodorovici acuza lipsa de caracter a liderilor PSD, care s-au dezis de Liviu Dragnea: “Sunt unii in actuala conducere interimara care i-au turnat in pahar”

 1. Gresala care o face acum Ciolacu, a facut-o Dragnea la inceput, cand avea toata puterea, si nu a facut nimic. Cand s-a trezit, a fost prea tarziu. Ciolacu NU mai poate da inapoi, daca da inapoi, ii va lua locul lui Dragnea dupa gratii. Singura sansa a PSD -ului, este ca Ciolacu sa faca un pas inapoi. Nu lasati sa distruga si partidul si tara.

  1. Imi pare rau dar acest Ciolacu nu poate fi comparat cu un adevarat politiian numit L.Dragnea Ciolacul este pe linga toate astea si mai este si sluga .Daca Dragnea imbraca haina de sluga era acum liber dar a aparat romani pina in ziua arestari.

 2. Am început sa cred ca Teodorovici este un om de caracter, mai mult este și băiat deștept, tupeu, curajos a început sa îmi placa și cred ca este unu dintre cei mai tari, nu ii este teama de nimeni spune ce are de spus. Bravo domnule Teodorovici, eu va voi vota dacă veți candida la Președenție, sunteți tare

 3. Felicitări, mai ales că este închis politic. Câți au avut curajul să-l caute și să l susțină?

 4. Sunt și în PSD o mână de imbecicili, de oameni submediocrii. Acești nenorociți politici sunt de fapt traseisti în propriul partid, la fel s-a întâmplat când mafia basista a preluat PNL-ul de la Crin Antonescu, nu știu dacă vă mai amintiți. Ce vreau eu să spun este un adevăr strigător la cer: Liviu Dragnea este deținut politic, istoria o va dovedi, iar nulitățile care au făcut azi pact cu diavolul, își merita soarta de trădători de țară, pentru că asta sunt ei. Oamenii nu au votat psd-istii ca ei să fie puși la zid de americani sau nu contează cine controlează azi polul de putere iohanisto basist din România, noi nu am votat serviciile și mafioții din justiție, ci oameni ca Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu sau Nicolicea, adică niște bărbați adevărați. Ciolacu, după cum îi spune și numele, iubește mai mult ciolanul decât românii, altfel ar da de pământ cu acești paraziți ai României, dar și el este tot un virus, nu ne interesează că vorbește despre faptele reprobabile ale străinilor de țară, dacă el tolerează și este în cârdășie cu ei.

 5. Adevărat, Dragnea este condomnat politic de către justiția iohanisto-basista. Dacă ne uitam în istoria moderna a României, constatam ca Justiția este cea mai corupta putere. Judecatorii au fost folosiți pentru toate asasinatele și condamnările odioase. Vezi mareșalul Antonescu, N. Ceaușescu și alții. Motivele condamnării lui Dragnea sunt de tot rasul. În timp ce „justiția” eliberează criminali cu 5 crime la activ, pe asta îl condamni pt ca a îndemnat lumea la vot! Rad și curcile! Justiția l-a ținut pe Băsescu după referendum cu celebra erata. Pana când aceasta nu va răspunde pt toate matrapaslacurile, tara asta nu va putea scăpa de criminalii ăștia!

 6. SE ȘTIE ȘI SE VEDE ȘI LA FIRUL IERBI CĂ LIVIU DRAGNEA ESTE DEȚINUT POLITIC ! A DERANJAT PUTERILE EXTERNE ȘI INTERNE PENTU CĂ A DORIT REINDUSTRIALIZAREA ROMĂNIEI ȘI RIDICAREA NIVELULUI DE TRAI AL ROMANILOR !❤

 7. Dragnea este și va ramine unicul conducător. Care a vrut sa facă o Românie moderna și europeana a deranjat puterile oculte și Lau condamnat politic este unic condamnat politic postdecembrist o va adeveri istoria…. Rușine kb

 8. Doua dintre miile de motive ale gunoaielor pnliste, de a prelungi starea de alerta, sunt impiedicarea motiunii de cenzura, si impiedicarea PSD-ului de a organiza congres pentru alegerea presedintelui. PSD-ul va intra in alegeri cu interimarul Ciolacu, si vor pierde cu brio la ambele alegeri. Pacat ca nu este inlaturat la timp.

 9. Ultima declaratie a asa zisului presedinte interimar al PSD-ului, afirma ca motiunea de cenzura va fi depusa la sfarsitul lui septembrie, inainte de alegeri, si ca fiind in opozitie PSD-ul are sanse sa creasca, si pnl-ul se erodeaza. FALS !. Intelegerile dintre acest presedinte interimar (chiar nu pot sa ii mai scriu numele), cu dictatorul si guWernul meu, este pe fata. Dansul va merge la pachet cu toti cei care submineaza tara. Toti oamenii zdraveni la cap vad planul diabolic al acestor gunoaie. Oare s-a intrebat cineva, de ce in timpul pandemiei, cand economia este pusa la pamant, cand somajul este in „floare”, cand nu au bani pentru copii si batrani, cand nu au bani pentru agricultura si intreprinderile romanesti, cand se imprumuta masiv, si nimeni nu stie unde se duc banii, acest guWern infect mareste bugetul poltiei, la mareste salariile, le cumpara 80.000 de masini noi, peste 4000 de pistoale?. Asta lipsea Romaniei?. Raspunsul este simplu: intr-o dictatura, prioritatea este politia si armata, infrastructura (tancurile au nevoie de drumuri bune), iar sclavi, pardon populatia, este pe ultimul loc. Somn usor romani, pana cand „sirenele” va vor trezi, numai ca va fi prea tarziu, ghinion, vorba dictatorului. Cu acest cuvant si-a inceput mandatul de dictator, si tot cu acest cuvant va va „ingropa” de tot: ghinion ca nu vati trezit cand trebuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole