8.187 MILIOANE EURO EMISIUNEA DE OBLIGATIUNI PATRIA BANK – Cu 63,7% mai mare in 2020, decat in 2019

620
8.187 milioane euro valoreaza emisiunea de obligatiuni a Patria Bank

Sursa Foto: Profit.ro

8.187 milioane euro valoreaza emisiunea de obligatiuni a Patria Bank, adica cu 63,7% mai mare in 2020, fata de anul 2019.

Concret, cea de-a doua emisiune de obligatiuni subordonate Patria Bank are o valoare de 8.187 milioane euro si s-a derulat in perioada 28 – 30 septembrie, potrivit unui comunicat emis de Patria Bank, joi, 01 octombrie 2020.

Valoarea totala a emisiunii este cu 63,7% mai mare, fata de valoarea emisiunii din 2019. Aceasta fiind la acel moment de 5 milioane euro.

Tranzactia a fost intermediata de SSIF TradeVille.

6,50% este dobanda anuala finala a obligatiunilor care a fost stabilita de catre Patria Bank.

Daniela Iliescu, Director General Patria Bank:

“Ne-am asumat rolul de a fi un jucator activ in piata de capital si de a oferi instrumente cu plus – valoare pentru investitori, chiar si in contexte atipice. Anul 2020 este unul plin de provocari pe pietele financiare, dar ne bucuram ca emisiunea a fost bine receptionata, iar Patria Bank ramane un emitent de incredere pentru investitori. Reusita emisiunii ne permite consolidarea bazei de capital pentru asigurarea dezvoltarii viitoare prin sustinerea mediului antreprenorial local si a companiilor mici si mijlocii – nucleul economiei locale. Contribuim in acest mod la promovarea incluziunii financiare in Romania.

Mihaela Biciu, Director General TradeVille:

La exact un an dupa succesul premierei, TradeVille intermediaza al doilea plasament privat de obligatiuni subordonate al Patria Bank. Solutiile online si mobile de subscriere pe care le oferim clientilor nostri au facilitat din nou participarea in plasamentul tocmai incheiat. In 2020, in circumstante care accentueaza cu atat mai mult rolul tehnologiei, ne bucuram ca putem apropia investitorii de emitenti care sustin proiecte de dezvoltare nationala, afaceri mici si mijlocii si initiative antreprenoriale dinamice si extrem de diverse.”

* Cititi aici comunicatul Patria Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole