300 DE SPATII GRATUITE PENTRU ANTREPRENORI – Asistenta pentu IMM-uri in Sectorul 1

603
300 de spatii gratuite pentru antreprenori. Si asistenta pentru IMM-uri in Sectorul 1

300 de spatii gratuite pentru antreprenori. Si asistenta pentru IMM-uri in Sectorul 1. Asta anunta unul dintre candidatii la Primaria Sectorului 1 din Capitala.

Este vorba despre Ioana Constantin (foto centru), candidata PMP la alegerile locale pentru Sectorul 1. Intr-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, Ioana Constantin explica faptul ca alte masuri pe care le are in vedere si care trebuie implementate pentru antreprenori, IMM-uri si mediul de afaceri in general reprezinta simplificarea si debirocratizarea interactiunii cu Primaria Sectorului 1, precum si cu institutiile din subordinea acesteia.

Pe de alta parte, Ioana Constantin atrage atentia asupra ca multe afaceri s-au prabusit, iar altele inca sunt grav afectate de criza sanitara provocata de pandemia de Covid-19.

Iata anuntul candidatei PMP la Primaria Sectorului 1 Ioana Constantin:

În ultimele luni, multe afaceri s-au prăbușit, iar altele sunt încă sufocate de criza sanitară. În Sectorul 1 sunt cele mai multe afaceri din București, deci taxe și impozite care vin la bugetul local. Angajamentul Partidului Mișcarea Populară pentru antreprenorii din Sectorul 1 este că vom oferi 300 de spații gratuite pentru antreprenori, la început de drum, 3 centre de asistență pentru IMM-urile din sector și vom simplifica și debirocratiza interacțiunea cu Primăria și cu instituțiile din subordine. Sunt Ioana Constantin. Candidez pentru Primăria Sectorului 1, din partea Partidului Mișcarea Populară. Pe 27 septembrie, votați poziția 2 pe buletinele de vot!#PMPSector1

Gepostet von Ioana Constantin am Samstag, 12. September 2020

In ultimele luni, multe afaceri s-au prabusit, iar altele sunt inca sufocate de criza sanitara. In Sectorul 1 sunt cele mai multe afaceri din Bucuresti, deci taxe si impozite care vin la bugetul local.

Angajamentul Partidului Miscarea Populara pentru antreprenorii din Sectorul 1 este ca vom oferi 300 de spatii gratuite pentru antreprenori, la inceput de drum, 3 centre de asistenta pentru IMM-urile din sector si vom simplifica si debirocratiza interactiunea cu Primaria si cu institutiile din subordine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole