250 DE NOI LOCURI DE MUNCA – E gata o importanta investitie in Prahova (Galerie foto)

1013

O investitie majora in judetul Prahova a fost finalizata zilele trecute, ceea ce va crea cel putin 250 de locuri de munca.

Este vorba despre o fabrica in orasul Urlati, unde gigantul american Procter & Gamble va produce capsule de detergent Ariel pentru mai multe state europene. De altfel, corporatia are deja o fabrica de sampon in Urlati, deschisa in 2010.

Anuntul a fost facut luni, 26 aprilie 2021, de catre senatorul Stefan Radu Oprea (foto), fost ministru pentru Mediul de afaceri. De altfel, proiectul P & G a demarat pe vremea cand Oprea era ministru, a subliniat senatorul.

Iata postarea de pe Facebook a lui Radu Oprea:

P&G a finalizat noua investitie de la Urlati!

250 de noi locuri de munca vor fi create in Urlati. Produsele noi ale Procter & Gamble vor fi exportate in tarile europene.

Proiectul a demarat in perioada in care am fost ministrul mediului de afaceri, comertului si antreprenoriatului. Atunci atragerea de investitii straine in Romania era o prioritate. P&G, Haier si Rockwool au ales Prahova in 2019. Astazi toate cele trei investitii sunt finalizate, cu tinta de a crea 1500 de noi locuri de munca in urmatorii ani, fara a socoti pe cele care se vor dezvolta pe orizontala.

#InvestitiinPrahova”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole