2 in 1: TE VACCINEZI, PRIMESTI MICI GRATIS IN PIATA OBOR – “E pe bune, nu-i o gluma”

1006

sursa foto: evz.ro

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu anunta ca incepand de vineri, cei care se vaccineaza vor primi mici gratis in Piata Obor.
Edilul a scris pe facebook ca vineri se deschide “Caravana de la Obor”, un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid si fara programare. Cu Pfizer si Johnson & Johnson, serul intr-o singura doza:

“E pe bune, nu-i o gluma”.

Iata postarea lui Radu Mihaiu:

“Asa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru targ plin de istorie, Oborul, va fi o noua atractie: vaccin cu mici cu mustar. E pe bune, nu-i o gluma. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare in aceasta locatie, ce este probabil ‘cea mai vizitata’ de bucuresteni. Scopul dorit: sa oferim acces usor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii detinatori ai retetei celebrilor ‘mici de la Obor’ vor sa sustina campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o portie gratis de mici cu de toate si o apa racoritoare.
Vineri, deschidem ‘Caravana de la Obor’ – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid si fara programare. Avem Pfizer si Johnson & Johnson, serul intr-o singura doza.
Programul centrului: Vineri si Sambata (11 si 12 iunie): 8-20. Duminica: 8-18.
Hai sa avem sanatate…si pofta buna”.

1 comentariu la “2 in 1: TE VACCINEZI, PRIMESTI MICI GRATIS IN PIATA OBOR – “E pe bune, nu-i o gluma”

  1. Bună ideea! Dar mai bine ar da câte o bere. Mici cu apa nu prea se leaga. Dar o bere rece e super. Cu sau fara alcool, eventual romaneasca, sa sustina si producatorii nationali de bere.
    Si ceva, un corn, o inghetata pentru copii.
    Poate implicati si McDknaldul, pentru aia mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole