15.000.000 LEI PENTRU VACCINATI – Ministrul Sanatatii a semnat ordinul

913
a scazut robor

Sursa Foto: Gorjeanul

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a semnat Ordinul privind conditiile de inscriere la Loteria de vaccinare si stabilirea atributiilor institutiilor implicate. La loterie se acorda 1.139 premii, in valoare totala de 15.000.000 lei.

Conform documentului, Loteria de Vaccinare consta in extragerea pentru acordarea de premii in bani a tuturor persoanelor vaccinate cu schema completa, care si-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului si care se inscriu pentru participare in aplicatia accesata de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Incepe in 1 octombrie

Loteria se va desfasura in perioada 1 octombrie 2021 – 31 decembrie 2021 si consta in 19 extrageri organizate in zilele de duminica/vineri, pe parcursul a 14 saptamani, astfel:

· 14 extrageri, respectiv cate 1 extragere pe saptamana;
· 3 extrageri, respectiv cate 1 extragere in fiecare luna;
· 2 extrageri organizate in saptamana 14, respectiv in ultima saptamana a actiunii.

La Loteria de Vaccinare se acorda un numar total de 1.139 premii, in valoare totala de 15.000.000 lei, dupa cum urmeaza:
– 81 de premii saptamanale (80 premii saptamanale in valoare de 10. 000 lei + 1 premiu mare saptamanal in valoare de 300 000 lei);
– 3 premii lunare, ( cate 1 premiu in ultima saptamana a fiecarei luni in valoare de 100. 000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului National de Vaccinare, in valoare de 500.000 lei, respectiv 1. 000. 000 lei.

Sanse de castig

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea patru sanse de castig, respectiv posibilitatea de a castiga 4 premii: 1 premiu in valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei si premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei, adica premii in valoare maxima cumulata de 1.910.000 lei.
Sumele virate catre Compania Nationala «Loteria Romana» — S.A , necesare pentru asigurarea fondului de premiere pentru Loteria de vaccinare vor fi asigurate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismuluipatru

3 comentarii la “15.000.000 LEI PENTRU VACCINATI – Ministrul Sanatatii a semnat ordinul

  1. De ce nu este sezizata Curtea Constitutionala cu privire la cuvantul EXPERIMENT, care este nici mai mult, nici mai putin:” Procedeu de cercetare în știință, constând în provocarea intenționată a unor fenomene, pentru a le studia în anumite condiții; experiență”. Avocatul Poporului trebuie sa fie bine informata cu privire la clauzele conctractelor cu firmele producatoare, care nu isi asuma NICI-O responsabilitate cu privire la reactiile adverse, recomandand statului studii limitate si monitorizarea intepatilor pana in decembrie 2023. Populatia nu a fost informata ca este experiment, nici de reactiile adverse pe termen scurt si lung. Nici statul nu are NICI-O responsabilitate, deoarece turma s-a dus la „abator” fara minime informatii si cunostinte, semnand pe propria raspundere ca isi pun la dispozitie viata experimentelor naziste. Vorba lui Rockefeller: „Pe prosti nu trebuie sa ii convingi, ei vor fi primii eliminati”. …Sunteti manipulati, mintiti, batjocoriti si calcati in picioare de de o sleacta nazista. „Campania” mascata agresiva de vaccinare obligatorie trebuie sa va dea mult de gandit si sa va puneti intrebari. De ce se anunta zilnic decese ce „covid” ale tinerilor, fara sa se spuna daca au fost sau nu vaccinate?. Aceste persoane daca nu erau vaccinate, se repeta pe toate canalele pana va intra in cap ca cele nevaccinate mor, dar va anunta moartea lor fara sa scoata un cuvant de vaccin. Trebuie sa fii idiot sa crezi ca aceste persoane nu au fost injectate. Ele au murit dupa vaccin, nu de asa zis covid. TREZITI-VA!. …

  2. Ati auzit ceva de anchetele celor decedati dupa vaccinare? .Chiar azi dimineata au anuntat moartea unui jandarm din Satu Mare de 32 de ani, si a unui tanar de 25 de ani. De ce nu au urlat TV-urile „independente” ca nu au fost vaccinati?. Din ora in ora va anunta APOCALIPSA: „nu mai sunt locuri la terapie intensiva”, „au murit 130”, „spitalele sunt pline”, „vaccinarea este singura solutie”…Face cineva anchete in spitale sa vada cati sunt internati, ce boli au (ca doar si barmanii din restaurante, dupa scanare stiu de ce boli suferi), cati sunt vaccinati, cati mor in spital dupa vaccin (nu este secret, ca doar se vaccineaza in direct si „autoritatile”). Nu va puneti intrebari de ce din toata tara doar unele spitale anunta APOCALIPSA fara nici un pat liber la ATI si pe sectii?. Simplu, urmariti cine sunt managerii acestor spitale, sunt chiar „specialistii” trompete ale sistemului nazist: Mahler, Marinescu, Dorobat. Mai nou trompetele Imbri si Musta si-au „inghitit” limba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole