100 MILIOANE EURO, PLATITI AIUREA – Politia Romana are masini colorate ca-n Germania, dar n-a observat ca sunt inscriptionate gresit (Galerie foto)

4781
politisti in uniforme langa masini

483 de milioane de lei, adica echivalentul a 100 de milioane de euro – atat a platit Ministerul Afacerilor Interne la inceputul acestui an pentru 6.744 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, precum si doua exemplare Dokker produse in Maroc. Cu toate acestea, nici MAI, nici Inspectoratul General al Politiei Romane nu au fost in stare sa vada ca noile masini sunt inscriptionate gresit.

Ne referim la capotele autoturismelor, unde apare scris „POLITIA”, iar nu „AITILOP”, ca la vechile exemplare. De ce este necesar sa apara „AITILOP”, iar nu „POLITIA”? Simplu: pentru ca soferii sa poata vedea textul corect scris in oglinda retrovizoare, atunci cand in spatele lor merge un autovehicul al IGPR.

vechile modele de automobile ale Politiei Romane
sursa foto: Cugetliber.ro

Deci inainte ca sefii din Politie sa aiba intalniri secrete cu interlopii, mai bine s-ar preocupa de probleme simple, ca sa evite caderea in ridicol.

noile modele de automobile ale Politiei Romane
sursa foto: Promotor.ro

1 comentariu la “100 MILIOANE EURO, PLATITI AIUREA – Politia Romana are masini colorate ca-n Germania, dar n-a observat ca sunt inscriptionate gresit (Galerie foto)

  1. Plătește cineva? Nu vor răspunde pentru nimic, pe timp de criza noua ne trebuia mașini inscripționate cu 100mil euro?. Pentru copii nu se găsesc bani, pentru mașini, pentru securisti și magistrati au găsit pentru pensii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole