1 MILION DE SOMERI IN 9 LUNI – Romanii raman fara locuri de munca: “Pana la 1 septembrie se va depasi pragul de 1 milion de locuri de munca disparute”

2460

In Romania se inregistreaza deja 875.000 de someri, iar pana la 1 septembrie va fi atins pragul de 1 milion de someri. Cifrele sunt prezentate de senatorul Radu Preda, lideruul grupului PSD din Senatul Romaniei.

Acesta acuza intr-o postare pe pagina sa de Facebook de vineri, 31 iulie 2020, ca ministrul Muncii Violeta Alexandru (foto) incearca sa ascundab adevarul despre aceasta situatie, sustinand in mod mincinos ca in prezent ar fi doar cu 644 de angajati mai putin decat in luna ianuarie. Radu Preda precizeaza ca de fapt asistam la un dezastru pe piata muncii, consecinta a guveranrii PNL.

Iata comenatariul senatorului PSD Radu Preda:

Guvernul PNL a generat in 9 luni aproape 1 milion de someri!

Dezastrul de pe piata muncii se adanceste in fiecare zi din cauza indiferentei guvernarii liberale.

Sunt peste 875.000 de oameni care au ramas fara loc de munca, potrivit datelor oficiale ale Inspectiei Muncii.

Pana la 1 septembrie se va depasi pragul de 1 milion de locuri de munca disparute din economie.

Ministrul Muncii Violeta Alexandru ascunde dezastrul cu afirmatia ca acum sunt doar 644 de angajati mai putini decat in ianuarie!

Ministrul Muncii minte! Sunt peste 875.000 de oamani care au ramas fara loc de munca, nu doar cateva sute!

Minciuna a devenit modul de a fi al puterii liberale. A ajuns sa fie patologica la anumiti ministri – Citu, Tataru si Violeta Alexandru.

PNL vinde iluzii romanilor si nu este capabil sa faca un program coerent si eficient de sprijin a economiei.

PNL = groparul locurilor de munca din Romania!”

1 comentariu la “1 MILION DE SOMERI IN 9 LUNI – Romanii raman fara locuri de munca: “Pana la 1 septembrie se va depasi pragul de 1 milion de locuri de munca disparute”

  1. Toți sunteți la fel. Începând cu FSN ați distrus tara întreprinderi fabrici agricultura. Vreți sa guvernați doar pt propriile interese și buzunare. Era mai bine cu Ceaușescu de 10000 de ori. Cu el aveai siguranță zilei de mâine și nu murea nimeni de foame. Voi sa suferi pula muistilor. Meritați trași în teapa. Sa va mănânce ca ceru de muistii mincinoși hoți trădători și vânzători de neam și tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole