UN FLEAC, I-AU CIURUIT – Senatorul Radu Preda acuza: “Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban”

2073
Nicio afacere din domeniul HoReCa nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de Guvernul Orban

Nicio afacere din domeniul HoReCa nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de Guvernul Orban. In special de premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu. Constatarea a fost facuta de senatorul Radu Preda (foto centru), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei.

Preda acuza ca industria ospitalitatii si turismului a fost pur si simplu ciuruita de Guvernul Orban, antreprentorii romani fiind ignorati complet de Executivul PNL. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Radu Preda sustine ca intregul plan de relansare economica propus de Guvernul Orban a fost in realitate o poveste de adormit copiii, fara sa aiba vreun rezultat real pentru angajatii sau angajatorii romani.

Iata acuzatiile senatorului PSD Radu Preda:

Industria ospitalitatii si turismului a fost pur si simplu ciuruita de Guvernarea ORBan.

Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban si compania.

Antreprenorii romani degeaba au strigat ca sunt pusi la pamant de Guvernul PNL pentru ca de fapt nimeni nu i-a ascultat si nu i-a bagat in seama.

Tot planul liberal de relansare economica a fost o poveste de adormit copiii, fara niciun fel de rezultat real pentru angajatii sau angajatorii romani.

PNL a pus lacatul pe domeniul turismului si al ospitalitatii din Romania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole