TRANZACTIE PE PIATA SERVICIILOR MEDICALE – Consiliul Concurentei evalueaza concentrarea economica

2303

sursa foto: BZI.ro

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza tranzactia prin care ABC Medicover Holdings B.V. intentioneaza sa preia Laurus Medical SRL.


Grupul Medicover este un furnizor specializat de servicii de diagnosticare si asistenta medicala, concentrandu-se pe pietele din Europa Centrala si de Est si India. Medicover activeaza pe piata din Romania, avand o retea de 28 de clinici in Bucuresti, 28 de cabinete de intreprindere si patru spitale generale: in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea si Craiova. De asemenea, are peste 200 de unitati medicale partenere.

Operatiunea trebuie autorizata

Laurus Medical SRL este activa pe piata serviciilor de spitalizare de zi si a serviciilor ambulatorii si este specializata, in principal, in proctologie, flebologie si gastroenterologie, operand clinici medicale pe teritoriul Romaniei.
“In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica, in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”, anunta Consiliul Concurentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole