TAROM, veste proasta pentru romanii care muncesc in Europa

1669

Operatorul national aerian TAROM – condus de directorul George Costin Barbu (foto) – le-a dat marti, 28 aprilie 2020, o veste proasta romanilor care muncesc in Europa.

Mai exact, compania de stat a anuntat ca va prelungi pana la data de 14 mai inclusiv zborurile catre si dinspre Italia, Spania, Germania, Franta, Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda si Turcia. In schimb, TAROM a precizat ca va continua zborurile catre si dinspre destinatiile cu risc redus de infectare cu coronavirus.

Postarea de pe Facebook a TAROM:

In contextul epidemiologic actual, si ca urmare a noilor restrictii impuse pentru limitarea raspandirii COVID – 19, Compania TAROM se aliniaza la reglementarile autoritatilor, respectiv la masurile impuse in Articolul 3, punctele 1-5 ale Ordonantei Militare Nr.10/27.04.2020.

Astfel, la nivelul Companiei TAROM se instituie extinderea suspendarii operarii curselor catre/dinspre :

Italia pana ‪in data de 14 mai 2020, inclusiv

Spania pana in data de 14 mai 2020, inclusiv

Germania – pana ‪in data de 14 mai, inclusiv

Franta pana ‪in data de 14 mai, inclusiv

Austria pana in data de 14 mai, inclusiv

Belgia pana in data de 14 mai, inclusiv

Marea Britanie pana in data de 14 mai, inclusiv

Olanda pana in data de 14 mai, inclusiv

Turcia pana in data de 14 mai, inclusiv

Vom continua sa operam zboruri de pasageri catre, si dinspre, destinatii considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementarilor in vigoare si sub rezerva posibilitatii suspendarii si acestora daca situatia o va impune.

Se vor opera in continuare zborurile de tip charter pasageri sau marfa, de asemenea cu respectarea regulilor in vigoare. Pentru detalii va rugam sa contactati: charter@tarom.ro si taromcargo@tarom.ro

In acest context, va rugam sa reprogramati calatoriile pentru date viitoare, puteti face acest lucru fara taxe de modificare sau puteti solicita rambursarea sumelor platite, contactand agentul emitent sau call center TAROM la 0219361 si la contact@tarom.ro . Multumim pentru intelegere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole