SPRIJINIREA FIRMELOR CARE PRODUC IN ROMANIA – Ce conditii trebuie indeplinite

3077

Sprijinirea firmelor care produc in Romania.

Aceasta este una dintre prioritatile PSD, anunta prim-vicepresedintele partidului Sorin Grindeanu (foto).

Potrivit acestuia, investitiile publice in economie si sprijinirea firmelor care produc in Romania fac parte din prioritatile PSD.

Grindeanu anunta intr-o postare de Facebook ca programele de sprijin pentru companii vor fi conditionate de mentinerea sau crearea de locuri de munca.

Grindeanu anunta si o alta prioritate a PSD: sprijinirea salariatilor cu copii!

Astfel, angajatii care sunt parinti trebuie sa beneficieze de impozite mai mici pe salarii, vouchere pentru a lasa copii la cresa ca sa nu renunte la job.

Iata postarea facuta de Sorin Grindeanu pe Facebook::

“Prioritate PSD: Investitii publice in economie si sprijinirea firmelor care PRODUC IN ROMANIA. Toate programele de sprijin pentru companii vor fi conditionate de mentinerea sau crearea de locuri de munca. Ne pasa de fiecare angajat si de fiecare angajator. PSD sustine SIGURANTA LOCURILOR DE MUNCA!

Prioritate PSD: Sprijinirea salariatilor cu copii! Angajatii care sunt parinti trebuie sa beneficieze de impozite mai mici pe salarii, vouchere pentru a lasa copii la cresa ca sa nu renunte la job, vouchere pentru copiii scolari care nu au absente, stimuli de reinsertie in munca si sprijin pentru achizitia in rate a unei locuinte. PSD sustine SIGURANTA LOCURILOR DE MUNCA!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole