RIPOSTA LUI CITU – Acuzat ca a prabusit economia Romaniei, ministrul de Finante Florin Citu se lauda

2072

Intr-o perioada in care este acuzat din ce in ce mai mult ca a prabusit economia Romaniei prin imprumuturile masive contractate si lipsa unor masuri de sprijinire a mediului de afaceri, ministrul de Finante Florin Citu (foto) anunta ca guvernul din care face parte ar fi indeplinit o noua promisiune facuta romanilor.

Concret, Florin Citu sustine ca Guvernul PNL a reusit sa reduca rata inflatiei, astfel ca Romania nu mai este tara cu cea mai mare inflatie din UE. In acest sens, ministrul de Finante a postat pe pagina sa de Facebook, duminica, 31 mai 2020, un grafic Eurostat (vezi facsimil), potrivit caruia rata inflatiei pentru tara noastra a fost in aprilie 2020 de 2,3%, depasind la acest capitol Ungaria, Polonia si Cehia.

Altfel, postarea lui Citu este insotita de atacuri si critici la fostul Guvern PSD.

Prezentam anuntul ministrului de Finante Florin Citu:

“Inca o promisiune onorata!

In guvernarea PNL Romania nu mai este tara cu cea mai mare rata a inflatiei din UE. Am promis si ne-am tinut de cuvant.

PSD a tinut VOIT trei ani de zile Romania in topul rusinii in UE.

In guvernarea socialista Romania a avut CEA MAI MARE rata a inflatiei din UE, luna de luna. Trei ani la rand. PSD a crescut voit rata inflatiei de la 0% la peste 5% pe an.

Rata inflatiei mare si imprevizibila ii afecteaza pe romanii cu venituri mici. Trei ani de zile PSD a avut o politica PREMEDITATA de a creste rata inflatiei care i-a lovit tocmai pe romanii cu venituri mici.

Am promis ca scoatem Romania din topul rusinii si am reusit. Astfel crestem puterea de cumparare a TUTUROR romanilor.

Nu ne oprim aici!”

3 comentarii la “RIPOSTA LUI CITU – Acuzat ca a prabusit economia Romaniei, ministrul de Finante Florin Citu se lauda

  1. Bai baiatu ! Nu maresti pensiile cu cat spune legea in vigoare , 40% , te AMENDAM ! Nu votam PNL ! Si…dispari din viata publica ! Adio guvernare , adio functie de ministru plus OPROBIU public !

  2. „Astfel crestem puterea de cumparare a TUTUROR romanilor.” Mai nulitate. Daca salariile au scazut cu 25%, iar preturile au crescut, unele cu 100%, unde este puterea de cumparare a tuturor romanilor?. Ce putere de cumparare au 1 milion de pensionari cu pensie de 700 lei?. TU, nulitate poti trai cu 23 lei /zi?. Incearca sa traiesti o luna cu acesti bani, iar daca reusesti, iti doresc din suflet sa ai la batranete o pensie tot atat de „frumoasa”, si sa traiesti tot atat de „fericit”, ca cei care se sting din viata, fara medicamente, fara mancare si in frig. Asa sa iti ajute D-zeu, cat bine le faci batranilor, si copiilor. Poate tu nu ai parinti si bunici, poate esti fabricat pe Luna, si acestia se numesc lunatici, ei nu traiesc cu picioarele pe pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet