REGISTRUL AUTO ROMAN GARANTEAZA PENTRU MASINA – Iata cum. Problemele intalnite la doua din zece autovehicule

622

sursa foto: facebook Registrul Auto Roman

Registrul Auto Roman (RAR) anunta ca poate garanta ca autovehiculul pe care vreti sa il cumparati este in regula, in sensul ca identitatea acestuia este cea reala, stabilita de producator.


Potrivit RAR, doua din zece masini care se prezinta la Registrul Auto Roman au probleme de identificare. De la cele mai simple, cum ar fi serii de motor ilizibile, lipsa codului de motor sau lipsa placutei producatorului, pana la cele mai grave precum modificarea seriei de caroserie/sasiu. Iar o parte dintre aceste deficiente reprezinta motive intemeiate de a refuza sa achizitionati un autovehicul utilizat. Neconformitatile legate de elementele de identificare pot determina respingerea definitiva a masinii la RAR si blocarea acesteia, de regula fara posibilitatea readmiterii in circulatie.
Astfel, incepand de joi, 19 mai 2022, la RAR Grivita, sediul central al institutiei, puteti veni cu autovehiculul pe care intentionati sa il achizitionati pentru o verificare amanuntita.

Iata anuntul RAR:

„Registrul Auto Roman va poate garanta ca autovehiculul pe care vreti sa il cumparati este in regula, in sensul ca identitatea acestuia este cea reala, stabilita de producator!
Doua din zece masini care se prezinta la Registrul Auto Roman au probleme de identificare. De la cele mai simple, cum ar fi serii de motor ilizibile, lipsa codului de motor sau lipsa placutei producatorului, pana la cele mai grave precum modificarea seriei de caroserie/sasiu. O parte dintre aceste deficiente reprezinta motive intemeiate de a refuza sa achizitionati un autovehicul utilizat. Neconformitatile legate de elementele de identificare pot determina respingerea definitiva a masinii la RAR si blocarea acesteia, de regula fara posibilitatea readmiterii in circulatie.
Incepand de astazi la RAR Grivita (sediul central al institutiei) puteti veni cu autovehiculul pe care intentionati sa il achizitionati pentru o verificare amanuntita. RAR dispune de expertiza necesara identificarii situatiilor care pot face diferenta atunci cand scoateti banii din buzunar sa va luati o masina.
Inginerii RAR au vazut de-a lungul timpului cat de vulnerabili sunt clientii atunci cand cumpara un autovehicul. Pentru ca nu au pregatirea de specialitate necesara, oamenii pot fi usor pacaliti de cei care, cu rea credinta, pun la bataie masini cu defectiuni ascunse, cu kilometrajul masluit sau, si mai grav, cu probleme de identificare. Acestea din urma ii pot pune in situatia nedorita de a cumpara un autovehicul pe care sa nu il poata folosi.

Pentru serviciile de verificare RAR eXpert ofera clientilor un raport de expertiza. Pentru a primi acest document, prezenta masinii la sediul RAR Grivita este necesara!.

Cristian BUCUR – director tehnic RAR

‘Ne asumam rolul de consultant tehnic in materie de achizitii auto si consideram ca sfatul nostru poate cantari semnificativ la decizia de a cumpara o masina. Ca si cumparator, daca am de ales intre doua oferte similare din punct de vedere al pretului, una expertizata deja de RAR in vederea transferului de proprietate, iar cealalta nu, in proportie de 99% o voi alege pe cea certificata de RAR. Recomand tuturor cumparatorilor sa apeleze la verificarea masinii la Registrul Auto Roman inainte sa o plateasca’.
Si daca tot ajungeti la RAR inainte de achizitia autovehiculului, inginerii nostri pot face si o evaluare din punct de vedere tehnic. Printre altele, aceasta evaluare poate evidentia reparatii neconforme la structura de rezistenta sau, cu anumite conditionari, eventuale interventii asupra indicatorului de kilometraj.
Pentru a beneficia de aceste servicii puteti face extrem de simplu programare la RAR, fie telefonic in „call center” la numarul 021/9672, fie pe site-ul nostru www.rarom.ro, unde trebuie sa dati clik pe butonul RAR eXpert, aflat pe prima pagina a site-ului.
Atentie: raportul de expertiza emis de Registrul Auto Roman are valabilitate nelimitata, cu mentiunea ca acesta reflecta starea vehiculului la momentul verificarii sale de inspectorii RAR”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole