REDESCHIDEREA PIETELOR – Iohannis, pus la zid: “Le deschid in dispret, doar pentru a le inchide iar”

3002
Parlamentul a decis deschiderea pietelor

Klaus Iohannis, pus la zid de presedintele PSD Marcel Ciolacu, dupa ce a anunta redeschiderea pietelor, in timp ce Ludovic Orban a atacat la CCR legea care prevedea acest lucru printr-un amendament al social-democratilor.

Ciolacu arata intr-o postare pe Facebook ca PNL a aplicat aceeasi strategie si cu scolile si restaurantele, pe care le-a redeschis inainte de alegeri, doar ca sa le inchida dupa.

Presedintele PSD il acuza pe Iohannis ca uita voit faptul ca Ludovic Orban a contestat, dupa aproape 20 de zile, legea votata in Parlament prin care se redeschideau pietele in siguranta:

“Un gest sinistru doar ca sa poata regiza o sceneta de prost gust cu Iohannis spunand ca n-a avut legea la promulgare, desi o primise inca din 12 noiembrie!.
Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bataie de joc pentru cei care au inghetat saptamani in sir in frig pentru ca Iohannis sa faca acum gesturi penibile in campanie”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele electoral fix inainte de alegeri. Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!

Iohannis uita voit ca Orban a contestat (dupa aproape 20 de zile!!!) legea votata in Parlament prin care redeschideam pietele in siguranta. Un gest sinistru doar ca sa poata regiza o sceneta de prost gust cu Iohannis spunand ca n-a avut legea la promulgare, desi o primise inca din 12 noiembrie!

Daca e facut de PSD nu e bine, daca e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bataie de joc pentru cei care au inghetat saptamani in sir in frig pentru ca Iohannis sa faca acum gesturi penibile in campanie. Si sunt sigur ca romanii au inteles asta si nu mai inghit asemenea mizerii electorale!

PS: Daca tot e la Bacau si taie panglici la proiectele PSD, Iohannis sa incerce sa inaugureze si asa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro si care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole