RECTIFICAREA BUGETARA – Citu il sare pe Orban de la impartirea banilor

3128
rectificare bugetara

Continua contrele intre premierul Florin Citu si liderul PNL Ludovic Orban, aflati in competitie pentru sefia partidului. Iar de data aceasta este vorba despre rectificarea bugetara.
Dupa ce Ludovic Orban a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca rectificarea trebuie facuta cu acordul PNL si al conducerii PNL, si ca se dezbate atat in partid, cat si in coalitie, premierul l-a contrazis pe seful sau de partid.
Florin Citu a declarat luni, 12 iulie 2021, ca nicio rectificare bugetara nu se va face la partid atat timp cat va fi prim-ministrul Romaniei.
Ceea ce inseamna ca Ludovic Orban nu va avea vreun cuvant de spus la impartirea banilor, lucru neplacut pentru el, mai ales ca este in campanie electorala si incearca sa-si asigure sustinerea majoritatii liberalilor.

Iata declaratia facuta de Florin Citu:

“Inca un mesaj, iarasi, foarte clar: nicio rectificare bugetara nu se va face la partid atat timp cat voi fi prim-ministrul Romaniei. Toate aceste lucruri se vor face in Guvernul Romaniei, fara niciun fel de criterii politice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole