RAZBOIUL PE PUTERE – Ce se intampla in ultima saptamana de campanie: ”Liberalii se concentreaza sa gaseasca solutii ilegale”

3489

Razboiul pe putere a intrat in linie dreapta, iar liberalii “se concentreaza sa gaseasca solutii ilegale pentru a trece pragul psihologic de 30% la vot, fapt ce i-ar face mai usoara misiunea lui Iohannis de a construi un guvern in jurul lor”.

Concluzia ii apartine analistului politic Cozmin Gusa, care face o radiografie a ce se va intampla in ultima saptamana de campanie elctorala.

Gusa afirma intr-o postare pe Facebook ca USR-PLUS se bazeaza pe metodele patentate ale rezervistilor statului paralel pentru a-si asigura voturi in plus care sa-i duca de la actualul 13-15% catre scorul de 20% ce le va permite sa emita pretentii asupra unor portofolii profitabile si influente din decembrie.

In ceea ce priveste PSD, Gusa arata ca social-democratii refuzati de catre Iohannis in mod explicit si de nenegociat de la posibilitatea participarii la guvernare, fac eforturi sa-si mobilizeze organizatiile pentru a-si prezerva la vot scorul de peste 30% cu care-i crediteaza sondajele actuale:

“Adevarata batalie se duce deja pentru ocuparea locurilor in viitorul Guvern, unde au primit “bilete de acces” doar PNL si USR-PLUS”.

Iata postarea facuta de Cozmin Gusa pe Facebook:

“SECURICII PLUSERISTI ISI FAC LOC FORTAT IN GUVERN: INCEPE “EPURAREA MEDIATICA” A MINISTRILOR!
IN PARALEL, INTERDICTIE OFICIALIZATA PENTRU A SARBATORI CE NE DEFINESTE CA POPOR.

Suntem in ultima saptamana a unei campanii electorale aproape inutile, in care nici nu s-au dezbatut marile greseli ale actualei guvernari, dar nici n-am aflat despre viitoarele solutii politico-administrative ce-ar putea bloca DERAPAJUL NATIONAL din 2021. Partidele se preocupa strict de felul in care-si pot asigura scorul ce sa le rezolve problemele interne ce tin majoritar de prezervarea scaunelor liderilor lor:

Liberalii se concentreaza sa gaseasca solutii ilegale pentru a trece pragul psihologic de 30% la vot, fapt ce i-ar face mai usoara misiunea lui Iohannis de a construi un guvern in jurul lor, respectiv ar face cat de cat fezabila dorinta lui LuCOVID de a obtine o noua nominalizare pentru prim-ministru.

Pluseristii se bazeaza pe metodele patentate ale REZERVISTILOR STATULUI PARALEL, ce-au functionat binisor la locale, pentru a-si asigura voturi in plus care sa-i duca de la actualul 13-15% catre scorul de 20% ce le va permite sa emita pretentii asupra unor portofolii profitabile si influente din decembrie.

Este o batalie subterana cumplita in aceste zile intre sistemele oculte ce sustin PNL si USR-PLUS, pentru accesarea metodelor de fraudare posibile (pentru care s-au antrenat bine cu ocazia localelor, OPERAND ATUNCI CU SUCCES FRAUDELE DOVEDITE SI NEANCHETATE!), lupta care se duce insa pana la limita certurilor ce-ar putea incompatibiliza decisiv viitoarele intelegeri.

Pesedistii, refuzati de catre Iohannis in mod explicit si de nenegociat de la posibilitatea participarii la guvernare, fac eforturi disperate sa-si mobilizeze organizatiile pentru a-si prezerva la vot scorul de peste 30% cu care-i crediteaza sondajele actuale. Daca vor reusi asta, vor putea trece mai usor peste socul intern al perspectivei opozitiei pe termen nedefinit, soc ce va fi dublat in mod cert de hemoragia de alesi pesedisti din decembrie ce vor ingrosa efectivele parlamentare ale puterii.

UDMR, PMP si ProRomania se bat pentru fiecare vot ce i-ar ajuta sa treaca pragul electoral, cu sanse reale mai ales pentru primele 2 formatiuni, scorurile actuale asezand cele trei formatiuni politice in marja a cca 6%.

Intelegeti din aceasta descriere succinta ca adevarata batalie se duce deja pentru ocuparea locurilor in viitorul Guvern, unde au primit “bilete de acces” doar PNL si USR-PLUS. Relatia dintre aceste partide este clar antagonica, iar animozitatea va creste exponential pe masura ce liberalii vor fi constienti despre cat si ce anume din guvernare trebuie sa cedeze in urmatoarele 2 saptamani.

Pentru ca sa-i fie usurata misiunea lui LuCOVID de a elimina ministri liberali, s-a pus la punct in aceste zile un mecanism mediatic de denigrare a nedoritilor, ce va scoate la iveala unele probleme ce-i vor face incompatibili cu postura de viitori ministri pe cei pomeniti. Pluseristii “pluseaza” la randul lor, si rostogolesc detalii infamante despre titularii actuali ai ministerelor pe care si le doresc, iar acestea vor deveni vizibile in urmatoarele zile.

Altfel, in mod normal pe vremea asta ar fi trebuit sa ne pregatim cu totii sa celebram Sfantul Andrei si Ziua Nationala, o s-o facem probabil doar in mod discret cu familia sau putini prieteni deoarece, sub pretextul pandemiei, ne-au fost refuzate aceste sarbatoriri de catre cei ce sapa de zor la dezintegrarea noastra statala. Iar exponentii acestora sunt exact cei despre care v-am zis azi cum se pregatesc sa guverneze, si care sunt tinuti impreuna exact de acest deziderat antinational!

P.S. Priviti altfel acum va rog, AUTOIZOLAREA IN MASA a ministrilor lui LuCOVID!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

liternet