PROGRAMUL RABLA – Persoanele acceptate. Listele au fost publicate

686

sursa foto: bizbrasov.ro

Administratia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate in Programele Rabla si Rabla Plus , Programul Casa Eficienta Energetic, Programul Ilunimat Public si Programul Curatam Romania”, ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare.


In aceasta etapa, in cadrul Programului Rabla au fost acceptate 217 dosare pentru 379 autovehicule si 3 motociclete. De asemenea, au fost publicate 8 contestatii pentru 17 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 11 dosare acceptate pentru 13 autovehicule electrice, dintre care 10 pur electrice si 3 hibrid plug-in. De asemenea, au fost publicate 6 contestatii pentru 2 ecotichete electrice hibride si 7 ecotichete pentru pur electrice. AFM a mai publicat o noua lista continand 23 dosare aprobate in valoare de 1.169.481,13 lei in cadrul Programului Casa Eficienta Energetic.
Totodata, AFM a mai aprobat 1 dosar de finantare cu o valoare de 756.201,03 lei pentru Programul Iluminat Public. De asemenea, au fost aprobate 210 dosare de finantare, in valoare de 1.995.712,34 lei in cadrul Programului ”Curatam Romania”.
Listele dosarelor acceptate in cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la sectiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficienta Energetic, Iluminat Public si ”Curatam Romania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole