PENSIILE ROMANILOR – Iata ce ofera Guvernul Citu celor care aleg sa munceasca dupa varsta standard de pensionare (Document)

8212

Romanii care aleg sa munceasca dupa varsta standard de pensionare vor avea punctaje lunare majorate cu 50% pentru perioada lucrata dupa implinirea varstei standard, se arata intr-un proiect OUG proiect al guvernului.
Este vorba despre proiectul OUG pentru modificarea si completarea Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Se majoreaza punctajul

Potrivit documentului, “se propune ca pentru asiguratii care au realizat stagiul minim de cotizare si care contribuie la sistemul public de pensii dupa implinirea varstei standard de pensionare, punctajul lunar realizat in perioada respectiva se majoreaza cu 50%”.

*Proiectul OUG

2 comentarii la “PENSIILE ROMANILOR – Iata ce ofera Guvernul Citu celor care aleg sa munceasca dupa varsta standard de pensionare (Document)

  1. Ce rusine…nu stiu decat sa mituiasca..si nu sa redea platile celor care au muncit/platit luna de luna in fiece an de munca….

  2. Să redea mai intii drepturile pensionarilor, care nu au fost primite din cauza erorilor caselor teritoriale de pensii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole