PASAJ SUPRATERAN LA INTRAREA AUTOSTRAZII SOARELUI IN CAPITALA – Iata cui i-a fost atribuita lucrarea

807

Primaria Sectorului 3 anunta ca are in derulare un proiect pentru fluidizarea traficului in sector: construirea unui pasajul suprateran la intrarea Autostrazii Soarelui in Capitala. Lucrarea a fost atribuita societatii ALGORITHM REZIDENTIAL S3 S.R.L”.

Astfel, Primaria Sectorului 3 isi propune realizarea obiectivului de investitii Interconectarea sistemelor de transport auto in zona Drumul intre Tarlale, prin construirea unui pasaj suprateran, exclusiv rutier, care are rolul de a degreva intersectia Drumul intre Tarlale si Bulevardul Theodor Pallady, precum si amenajarea la sol aferenta acestuia, inclusiv reorganizarea circulatiei in zona intersectiei cu sens giratoriu.

Primaria Municipiului Bucuresti a emis Certificatul de urbanism 248 R/18289898 din 06.04.2020 prin care au fost solicitate 23 avize. Au fost obtinute 22 avize favorabile si se pregatesc documentele necesare depunerii documentatiei pentru obtinerea avizului Comisiei de Coordonare Retele din cadrul PMB:

“In conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice, prin HCLS3 nr. 139/2020 au fost aprobati indicatorii tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii Interconectarea sistemelor de transport auto in zona Drumul intre Tarlale cu valoarea totala de 31.049.518,17 lei inclusiv TVA din care C+M 26.539.799,32 lei inclusiv TVA.

Principalele avantaje ale realizarii obiectivului de investitii prezentat sunt:

-reducerea timpului de deplasare a autovehiculelor care tranziteaza zona,
reducerea gradului de poluare prin scaderea consumului de carburant pe unitatea de distanta;

-dezvoltarea infrastructurii existente si cresterea sigurantei participantilor in trafic prin asigurarea unei infrastructuri moderne, conforma cu cerintele actuale, atat din punct de vedere al structurii rutiere cat si al utilitatilor acesteia,
degrevarea zonei prin orientarea si separarea sensurilor de trafic;

-standarde civice si de mediu la nivel mult mai ridicat comparativ cu situatia existenta.

Pentru acest obiectiv lucrarile au fost atribuite societatii ALGORITHM REZIDENTIAL S3 S.R.L”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole