MASA DE POST CU PANA LA 38 DE E-URI – Semnal de alarma

4813
mancare de post

foto: whiskaffair.com

Masa de post cu pana la 38 de e-uri. Acesta este avertismentul lansat de InfoCons, avand in vedere ca a inceput Postul Craciunului.

Pe langa multe variante pe care le putem lua in considerare in timpul postului, avem si pate-ul vegetal, de post, impreuna cu margarina, care puse pe paine alcatuiesc un sandvich simplu, rapid si gustos.

In urma studiilor pe care le-a efectuat, InfoCons a ajuns la concluzia ca un astfel de sandvich, care este consumat atat de adulti, dar si de cei mici, poate ajunge sa contina chiar si 30 de E-uri! Acesta poate fi consumat ca o gustare sau poate inlocui o masa intreaga.

Iata anuntul InfoCons:

“Fiecare dintre noi adopta un regim alimentar dupa bunul plac, altii dupa starea de sanatate sau dupa recomandarea nutritionistilor sau a doctorilor. Parerile sunt impartite, unii oameni preferand sa consume si produse de origine animala, altii insa, limitandu-se doar la legume, fructe si peste.
Postul Nasterii Mantuitorului sau Postul Craciunului la ortodocsi, acest post tine 40 de zile, incepand cu data de 15 Noiembrie 2020 si sfarsind la 25 Decembrie 2020.

Pe langa multe variante pe care le putem lua in considerare, avem si pate-ul vegetal, de post, impreuna cu margarina, care puse pe paine alcatuiesc un sandvich simplu, rapid si gustos.

In urma studiilor pe care le-a efectuat InfoCons a ajuns la concluzia ca un astfel de sandvich, care este consumat atat de adulti, dar si de cei mici, poate ajunge sa contina chiar si 30 de E-uri! Acesta poate fi consumat ca o gustare sau poate inlocui o masa intreaga.

Intr-un astfel de sandvich putem gasi urmatoarele E-uri:

* Cititi aici mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole